Προσοχή στον φακό

Του Νίκου Κώνστα 16/02/2011 (16:56) Να πούμε ότι δεν μας αρέσει να κυκλοφορούν οι γυναίκες με μίνι φούστα, ή γενικότερα με… αποκαλυπτικό ντύσιμο, θα πούμε ψέματα κι εμείς
Προσοχή στον φακό
Του Νίκου Κώνστα
16/02/2011 (16:56)

Να πούμε ότι δεν μας αρέσει να κυκλοφορούν οι γυναίκες με μίνι φούστα, ή γενικότερα με… αποκαλυπτικό ντύσιμο, θα πούμε ψέματα κι εμείς δεν θέλουμε να σας… κοροϊδέψουμε.
Από την άλλη, είναι εύκολο να φορέσεις ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, όμως είναι δύσκολο να το "υποστηρίξεις". Δεν το λέμε εμείς, το λένε (χωρίς να χρειαστούν… χίλιες λέξεις για να καταγραφεί) οι φωτογραφίες. Οι οποίες εκθέτουν -όχι ότι θα μας στεναχωρήσει- τις νεαρές που επιχείρησαν να φορέσουν κάτι πιο…  προκλητικό.

Είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή της ημέρας, κάθε κοπέλα (και όχι μόνο) θα κάνει τη… λάθος κίνηση. Το κακό αρχίζει από τη στιγμή που στην… περιοχή υπάρχει φωτογραφικός φακός "οπλισμένος".Το αμέσως χειρότερο είναι να βιάζεστε. Να τρέχετε -για παράδειγμα- να προλάβετε την πτήση και να φυσάει αέρας. Εκεί είναι που μπορεί να χαθεί η μπάλα και να γίνετε ελαφρώς ρεζίλι.Κλείνουμε την αναφορά μας με μια υποσημείωση: Και στο πολύ κλασικό, αυστηρό, ντύσιμο, μπορεί να συμβούν ατυχήματα. Ακόμα και αν πρόκειται για στρατιωτική ενδυμασία.

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο