Κτηνωδία!

05/03/2011 (18:01) Το iliatora.gr, δημοσιεύει είδηση που, σύμφωνα με την οποία, κάποιοι ασυνείδητοι πετούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ζωντανά σκυλιά μέσα στη διώρυγα του φράγμ...
Κτηνωδία!
05/03/2011 (18:01)

Το iliatora.gr, δημοσιεύει είδηση που, σύμφωνα με την οποία, κάποιοι ασυνείδητοι πετούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ζωντανά σκυλιά μέσα στη διώρυγα του φράγματος Πηνειού. Το σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς εκεί έχουν χάσει τη ζωή τους και άνθρωποι, παρασυρόμενοι από τα νερά.
Τo μέλος του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών, Τζίμης Ανδριόπουλος, έγινε μάρτυρας της απαράδεκτης συμπεριφοράς κάποιων ασυνείδητων.

Ο κ. Ανδριόπουλος βρήκε και διέσωσε δυο σκυλιά τα οποία ήταν τουλάχιστον 15 ημέρες εγκλωβισμένα στο σημείο και τρέφονταν με παλιά ρούχα και παπούτσια.

Η συνεχής προσπάθεια τους να σκαρφαλώσουν στην τσιμεντένια πλαγιά, ή να υπερπηδήσουν το σιδερένιο εμπόδιο στην αρχή της σκάλας δεν ευοδώθηκε, αφήνοντας τα τραυματισμένα και χωρίς νύχια...

Λίγες ώρες πριν αυξηθεί ο όγκος του νερού που έρχεται από το φράγμα και περνά από τη διώρυγα για να καταλήξει σε βαθιά "λίμνη ηρεμίας", γεγονός που θα συμπαρέσυρε τα δύο σκυλιά στο θάνατο, ο Τζίμης Ανδριόπουλος συνεπικουρούμενος από μέλη του Δικτύου κατόρθωσε να τα σώσει και πλέον τα δύο ζώα (λιγότερο ζώα από αυτούς που τα πέταξαν εκεί μέσα πάντως...) απολαμβάνουν της φιλοξενίας του διασώστη τους, ο οποίος τα "υιοθέτησε" και τα φροντίζει καθημερινά.

Πηγή: www.blog.gr
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο