Βαράει "κανόνι"

Γράφει η Σβετλάνα 10/01/2011 Καλή χρονιά φιλενάδες και όλα να σας πάνε καλά το '11. Δύσκολοι καιροί για όλους, ακόμα και για τους προέδρους των ομάδων. Κι επειδή εγώ είμα
Βαράει
Γράφει η Σβετλάνα
10/01/2011

Καλή χρονιά
φιλενάδες και όλα να σας πάνε καλά το '11.
Δύσκολοι καιροί
για όλους, ακόμα και για τους προέδρους των ομάδων. Κι επειδή εγώ είμαι που φέρνω -παρότι δεν το θέλω- τα κακά νέα, ένας πρόεδρος (υπεράνω υποψίας), βρίσκεται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση.
Η εταιρία του πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν αφήνουν ανεπηρέαστη την ομάδα, παρότι και χορηγοί υπάρχουν, και οι υπόλοιποι παράγοντες βάζουν το χέρι στην τσέπη, και η αγωνιστική της εικόνα για την ώρα δεν έχει ξεθωριάσει.

Σύντομα, όμως, θα μάθετε τα νέα, που μόνο ευχάριστα δεν θα είναι. Κι επειδή η εν λόγω ομάδα είναι από αυτές που θεωρούνται (και σε μεγάλο βαθμό είναι) υγιείς, ο Οικονομίδης θα τρέχει και θα φτάνει μόλις διαβάσει το κείμενό μου. Γιατί, ούτε αυτός το γνωρίζει…

Δεν θα αποκαλύψω το όνομά του. Δεν το έκανα με τους προηγούμενους, δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Θα περιοριστώ να γράψω πως για πρώτη φορά έλειψε φέτος από μια σημαντική εκδήλωση της ΚΑΕ. Το γεγονός, μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητο. Αυτό ήταν άλλωστε που με έκανε να υποψιαστώ πως κάτι δεν πάει καλά.

Το έψαξα και δυστυχώς το θέμα επιβεβαιώθηκε
. Επειδή μου είναι εξαιρετικά συμπαθής ο πρόεδρος, ελπίζω να τα καταφέρει, αν και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για αισιόδοξες προβλέψεις.

Αλλάζω θέμα: Ο Καλαφατάκης στην προηγούμενη ζωή του πρέπει να ήταν κάτι πολύ κακό. Κάτι σαν τον Τζακ τον αντεροβγάλτη ένα πράγμα. Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το γιατί "καταδικάστηκε" σε αυτή τη ζωή να παλεύει να… στρώσει την ομάδα που πριν είχε στα χέρια του ο Ρούσο.

Αλήθεια, πότε έμεινε παραπάνω από δύο μήνες σε μια ομάδα; Πότε ήταν η τελευταία πετυχημένη δουλειά του; Και βέβαια, ο άνθρωπος δεν φταίει. Αυτοί που τον εμπιστεύονται ας μας εξηγήσουν τί είδαν, που δεν είδαμε οι υπόλοιποι.

Άντε να το γράψω κι αυτό: Καλό είναι να προσπαθούν κάποιοι να κάνουν το άσπρο μαύρο, αλλά όταν ο κόουτς βρίζει ασύστολα τους διαιτητές, κάθε φορά που αυτοί γυρίζουν την πλάτη (αντριλίκι), εμείς έχουμε αυτιά και ακούμε.

Δεν θα γράψω όνομα. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά για να μην δικαιώσω το like που κάνει, κάθε φορά που ο συνάδελφός του γράφει εναντίον των δημοσιογράφων. Παρότι ο ίδιος (ο συνάδελφός του, ντε) είναι "wanna be" δημοσιογράφος. Άβυσσος η ψυχή των προπονητών

Καλό ντέρμπι να έχουμε (που δεν το βλέπω). Τσιρλίντερς πάντως δεν θα έχουμε. Τα γυναικόπαιδα δεν τα στέλνουμε σε εμπόλεμες ζώνες...
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο