Άλλος υπέγραφε

Γράφει η Σβετλάνα 07/03/2011 Σαν τα χιόνια "έσκασα μύτη" κι εγώ. Με περιμένατε; Η κακοκαιρία με υποχρέωσε να καθίσω σπίτι, δίπλα στη ζεστασιά του τζακιού και λίγο πριν μ
Άλλος υπέγραφε
Γράφει η Σβετλάνα
07/03/2011

Σαν τα χιόνια "έσκασα μύτη" κι εγώ. Με περιμένατε;
Η κακοκαιρία με υποχρέωσε να καθίσω σπίτι, δίπλα στη ζεστασιά του τζακιού και λίγο πριν μπω για μπάνιο είπα να γράψω, γιατί έχω μαζέψει πολλά τον τελευταίο καιρό και είμαι σίγουρη ότι σας έλειψα. Ξεκινώ από το θέμα της ημέρας:
Χιονίζει στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Η αλήθεια είναι πως τα πρώτα χιόνια έπεσαν το… καλοκαίρι. Παίκτες χιονίστηκαν από τον ατζέντη τους, που υπέγραφε για λογαριασμό τους, χωρίς αυτοί να το γνωρίζουν.

Παρακαλάω να βρεθεί ένας (είτε ο ατζέντης, είτε από την ομάδα) να το διαψεύσει, για να δούμε τί έχει να πει η FIBA για το θέμα. Δημοσιογράφος δεν είμαι αλλά την είδηση τη φλιτάρω φιλτράρω είναι το σωστό;)… Μάλλον φιλτράρω. Το φλιτάρω δεν σημαίνει ψεκάζω; Μπλέχτηκα.

Αλλάζω θέμα: Ένεκα της κρίσης αρχίζουν διάφοροι να χώνονται κι ορισμένες φορές είναι για καλό. Για πολύ καλό. Για παράδειγμα μαθαίνω πως ένας νεαρός (και ωραίος τύπος), έκανε τη… Χάρη και μπαίνει στο Alter. Υπάρχει, λοιπόν, ελπίδα.

Πλέον τα καράβια κάνουν κουμάντο στην οικονομική ζωή του τόπου. Επιστρέφουμε σε παλιές καλές εποχές, όπου ναυτιλία και τουρισμός ήταν οι κύριες πηγές εσόδων και πλουτισμού.

Άντε να προχωρήσω λίγο με τα χρηματοοικονομικά: Νέα μεγάλη εμπλοκή μεγάλου οικονομικού παράγοντα, αναμένεται στον χώρο του αθλητισμού. Για αρχή θα βοηθήσει με μια μεγάλη εκδήλωση, ενώ η επόμενη κίνησή του θα είναι πιο ηχηρή. Όχι ότι η πρώτη δεν θα κάνει μεγάλο σαματά.

Όπως σαματά, για να αλλάξω θέμα, θα κάνει και η απόφαση του Περικλή να αλλάξει πόστο. Κρεμάει τη φανέλα και γίνεται ατζέντης. Είναι σοβαρό παιδί, όχι σαν κάποιους πειρατές αεροδρομίου του χθες. Κι επειδή είναι παιδί με αρχές, θα συνεργαστεί με τον χρόνια κολλητό του, τον Δημήτρη.

Μαθαίνω ότι άνθρωπος που είναι σε θέση κλειδί, σε μεγάλο φορέα του μπάσκετ, παίρνει κονδύλια, τα μοιράζει όπου θέλει αυτός (με το αζημίωτο φαντάζομαι, διαφορετικά πρόκειται για βλάκα), εξαφανίζοντας ταυτόχρονα διάφορα fax που φτάνουν με προτάσεις, αν οι εταιρίες δεν είναι της αρεσκείας του.
Ο πρόεδρος δεν έχει πάρει χαμπάρι, ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει, γιατί για μπουνταλά δεν τον έχω.

Κλείνω με μια πρόβλεψη: Αν στα δύο επόμενα ματς τα αποτελέσματα δεν είναι ΑΑ (δηλαδή δεν νικήσει τις ομάδες που το αρχικό τους γράμμα είναι "Α"), βλέπω τον κόουτς να κουνά μαντήλι.

Κάποιοι επιμένουν να λένε ότι πρέπει να γράφω ονόματα. Αφού καταλαβαίνουν. "Πες με πάτερ... Κι Ελένη να με πεις πάλι θα καταλάβω...".

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο