Γιώργο έμαθες τα νέα;

Του Γιώργου Κογκαλίδη 05/03/2011 "Λιποτάκτη" χαρακτήρισε τον Τζάστιν Γκρέι ο Θωμάς Αυγέρης και δεν θα διαφωνήσω μαζί του. Παίκτης που έχει πληρωθεί (κατά τον μάνατζέρ τ...
Γιώργο έμαθες τα νέα;
Του Γιώργου Κογκαλίδη
05/03/2011

"Λιποτάκτη" χαρακτήρισε τον Τζάστιν Γκρέι ο Θωμάς Αυγέρης και δεν θα διαφωνήσω μαζί του. Παίκτης που έχει πληρωθεί (κατά τον μάνατζέρ του) και που αφήνει την ομάδα στα… κρύα του λουτρού, πρέπει να... καταδικαστεί. Πρώτα και πάνω απ' όλα από τους ίδιους τους παίκτες.

Δυστυχώς, αν και περίμενα, δεν είδα τον ΠΣΑΚ να εκδίδει κάποια ανακοίνωση. Εντάξει, μπορεί να μην το πήραν χαμπάρι οι άνθρωποι, οπότε ας προσπαθήσουμε κι από εδώ.

Γιώργο Παυλίδη, αγαπητέ πρόεδρε του ΠΣΑΚ
Ένας παίκτης, πληρωμένος από το σωματείο του, αποφάσισε να το αφήσει σύξυλο. Την ίδια στιγμή που οι συμπαίκτες του, όντας απλήρωτοι, έκαναν αποχή από τις προπονήσεις.

Γιώργο Παυλίδη, αγαπητέ πρόεδρε του ΠΣΑΚ
Είμαι (και είμαστε ως χώρος) από αυτούς που στηρίζουν τα δίκαια αιτήματα των παικτών. Με κόστος, όχι ανέξοδα. Ο σύνδεσμος του οποίου ηγείσαι έχει βγάλει στη... σέντρα πολλούς παράγοντες, που ήταν ασυνεπείς ως προς τις υποχρεώσεις του, απέναντι στα μέλη τού ΠΣΑΚ.
Μαζί με τα ξερά κάηκαν και χλωρά (ήτοι παράγοντες που είχαν καθυστερήσει έναν μήνα), αλλά ΟΚ, αποδεκτό.

Γιώργο Παυλίδη, αγαπητέ πρόεδρε του ΠΣΑΚ
Όπως απαιτεί ο σύνδεσμος συνέπεια από τους προέδρους και όταν αυτή δεν υπάρχει τους βγάζει στη… σέντρα (δεν λέω τους διαπομπεύει), έτσι φαντάζομαι οφείλει να κάνει και όταν παίκτες (μέλη του ή μη), εκθέτουν με τη στάση του το σύνολο των αθλητών. Και να ζητήσει ΠΡΩΤΟΣ την παραδειγματική τους τιμωρία και ανελέητο κυνηγητό στη FIBA.

Γιώργο Παυλίδη, αγαπητέ πρόεδρε του ΠΣΑΚ
Ο λόγος που ο κόσμος τα… χώνει στους πολιτικούς (και στους δημοσιογράφους, δεν λέω) είναι γιατί κανείς δεν είχε το θάρρος να πει πως κάποιος από το σινάφι έβαλε το δάχτυλο στο μέλι. Γνωρίζουν, προφανώς καλύτερα από εμάς, ποιος και τι, αλλά λειτουργούν συντεχνιακά. Στους συνδικαλιστές δεν πρέπει τέτοια συμπεριφορά, γιατί χάνουν την αξιοπιστία τους. Κι όταν ο συνδικαλιστής χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία, χάνει το όργανο τη δυναμική του.

Γιώργο Παυλίδη, αγαπητέ πρόεδρε του ΠΣΑΚ
Γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά πρόεδρος γίνεσαι για τα δύσκολα. Οφείλει ο σύνδεσμος να πάρει θέση, για τον κύριο Γκρέι και κάθε κύριο Γκρέι. Για την ισονομία και ισοπολιτεία, που -θαρρώ- είναι σημαία τού ΠΣΑΚ.

Υ.Γ.1: Ο προσωπικός τόνος δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον Γιώργο, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ, αλλά με τον πρόεδρο του συνδικαλιστικού οργάνου των παικτών. Προς άρση κάθε παρεξήγησης.

Υ.Γ.2: Το ότι ο παίκτης είναι πληρωμένος δεν το γνωρίζω προσωπικά (δεν ελέγχω κανενός τον λογαριασμό), αλλά το λέει ο ίδιος ο εκπρόσωπός του.

Υ.Γ.3 (επί προσωπικού): Ευχαριστώ όλους εκείνους που με τον έναν ή άλλον τρόπο μου συμπαραστάθηκαν σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Τελικά υπάρχει περισσότερη ανθρωπιά στον πλανήτη από αυτή που θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει

kogas@enternet.gr
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο