Να μας χαίρεστε

Tου Νικήτα Αυγουλή 18/01/2011   Στο basketblog.gr βρίσκομαι το ένα από τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του. Στην αρχή αυτού του μπασκετικού ισοτόπου εργαζόμουν σε αθλητικές εφ
Να μας χαίρεστε
Tου Νικήτα Αυγουλή
18/01/2011  

Στο basketblog.gr βρίσκομαι το ένα από τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του. Στην αρχή αυτού του μπασκετικού ισοτόπου εργαζόμουν σε αθλητικές εφημερίδες κάνοντας διάφορα ρεπορτάζ ελληνικά και μη. Να εκμυστηρευτώ λοιπόν στα τέταρτα γενέθλια του site μας, ότι δεν υπήρχε μέρα που να μην μπω δύο και τρεις φορές στη σελίδα για να τσεκάρω αν υπάρχει τίποτε προς διερεύνηση, ή αν το δικό μου ρεπορτάζ επιβεβαιωνόταν από το basketblog.  

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία αυτής της προσπάθειας. Ότι από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του το basketblog.gr έχει καθιερωθεί στη συνείδηση της πιάτσας, που μη γελιόμαστε είναι ο πιο αυστηρός κριτής.  

Μία άλλη επιτυχία της παρέας μας, είναι ότι συνήθως μας βρίζουν! Καλά διαβάσατε είναι ελάχιστοι οι παράγοντες στο ελληνικό μπάσκετ που μας αγαπάνε τρελά και αυτό αν μη τι άλλο δείχνει πόσο ακέραια κάνουμε εδώ τη δουλειά μας.  

Στο basketblog δεν υπάρχουν παρεμβάσεις. Ο Κογκαλίδης μπορεί να κλείσει δίωρο στο τηλέφωνο συζητώντας για ένα θέμα που έγραψες, δεν θα ασχοληθεί όμως, ούτε δύο δευτερόλεπτα για να σου πει: "μη γράψεις αυτό"!  

Κερδισμένοι πάντως από αυτή την ιστορία να ξέρετε ότι είστε πάνω από όλα εσείς. Καθημερινά προσπαθούμε για την δική σας άρτια ενημέρωση και ότι γίνεται, γίνεται με βασικό σκοπό τη δική σας γνώση στο άθλημα που για όλους μας αποτελεί τρόπο ζωής.  

Να τα χιλιάσει λοιπόν το basketblog.gr και μέρα με τη μέρα να γίνεται ολοένα και καλύτερο. Γιατί ξέχασα να σας πω ότι εμείς γνωρίζουμε πως τα πάντα μπορούν να βελτιωθούν, δεν επαναπαυόμαστε και ποτέ δεν ηρεμούμε!
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο