Τελευταίος, αλλά όχι ασήμαντος

Του Τάκη Πανούλια 19/01/2011   Η παρουσίαση με αυτή την φράση γίνεται συνήθως πάνω στην σκηνή, δηλώνοντας ότι το πρόσωπο που αναγγέλλεται τελευταίο δεν είναι χαμηλότε
Τελευταίος, αλλά όχι ασήμαντος
Του Τάκη Πανούλια
19/01/2011  

Η παρουσίαση με αυτή την φράση γίνεται συνήθως πάνω στην σκηνή, δηλώνοντας ότι το πρόσωπο που αναγγέλλεται τελευταίο δεν είναι χαμηλότερης σημασίας από τους προηγούμενους (last but not least στην βαρβαρική).  

Έτσι και εγώ παρότι θα εκφράσω τις ευχές μου (μάλλον) τελευταίος δεν είναι λιγότερο θερμές. Άλλωστε είμαι και από τις τελευταίες μεταγραφές αυτής εδώ της ομάδας - έκπληξης. Σε αυτόν τον τέταρτο αγώνα μιας πολύ μεγάλης αγωνιστικής περιόδου (κάτι σαν του NBA), λέω να πετύχω ένα συναρπαστικό buzzer beater να το πάρουμε και αυτό το ματσάκι.  

Όταν με κάλεσαν ο coach Γιώργος Κογκαλίδης και ο πρόεδρος Άκης Τσόλης να παίξω στην ομάδα τους νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Είχα μια μικρή εμπειρία στο blog μου αλλά δεν είχα παίξει στην μεγάλη κατηγορία. Αλλά τι είχα να χάσω. Σε τελική ανάλυση αυτός που πάντα την πληρώνει είναι ο προπονητής.

Τελικά φαίνεται ότι ταίριαξα στην χημεία της ομάδας και με κρατούν ακόμα στο ρόστερ τους. Κακό δικό τους και θα το πληρώσουν ακριβά.  

Να σας πω την αλήθεια η κατάσταση στο basketblog μου θυμίζει περισσότερο το Ιπτάμενο Τσίρκο των Monty Python (Monty Python's Flying Circus). Αν το ζήσετε από μέσα μοιάζει πολύ.  

Φτάσαμε λοιπόν στον μαγικό αριθμό 4! Στην Κίνα και στην Ιαπωνία μπορεί φέτος να μην είμαστε δημοφιλείς λόγω της τετραφοβίας, τον φόβο του αριθμού 4, που έχουν σε αυτές τις χώρες αλλά του χρόνου θα είμαστε δημοφιλείς και εκεί.  

Άλλωστε για τους προγόνους μας 4 είναι τα στοιχεία της φύσης: Γη, Νερό, Αέρας και Φωτιά στη Φυσική του Αριστοτέλη. Όπως 4 είναι και οι κβαντικοί αριθμοί του ηλεκτρονίου αλλά και οι βάσεις στο DNA. Και κυρίως 4 είναι και οι διαστάσεις του χωροχρόνου, κατά τον ευφυή κύριο Αλβέρτο.

Επομένως χαρούμενα και ευτυχισμένα 4 χρόνια basketblog αλλά μην νομίζετε ότι δεν θα βρω τα θετικά του 5, του 6, του 7, του 8, του 9, του 10, του 11… αφού το είπε ο Κόγκαςδεν θα πεθάνουμε ποτέ… μάλλον θα τσακώθηκε και με τον θάνατο ο αθεόφοβος…
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο