Και στη Θεσσαλονίκη!

Της Λένας Καραλή 12/01/2011 (14:38) Μπορεί να εδράζουμε στην Αθήνα, αλλά ποιος είπε ότι μόνο όσοι ζουν στην πρωτεύουσα έχουν δικαίωμα σε μια μπασκετική βραδιά; Άλλωστε, στ
Και στη Θεσσαλονίκη!
Της Λένας Καραλή
12/01/2011 (14:38)

Μπορεί να εδράζουμε στην Αθήνα, αλλά ποιος είπε ότι μόνο όσοι ζουν στην πρωτεύουσα έχουν δικαίωμα σε μια μπασκετική βραδιά; Άλλωστε, στη Θεσσαλονίκη δεν αγαπούν απλά την… πορτοκαλί σπυριάρα. Τη λατρεύουν!
Το basketblog.gr πρωτοπορεί για άλλη μια φορά. Κάνει κάτι που ακόμα κι εμάς μας… εξέπληξε: Την ίδια βραδιά… Λάθος! Την ίδια μαγική μπασκετική βραδιά, στις 20 Φεβρουαρίου, στήνει δύο παράλληλες εκδηλώσεις, μια στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη.Όσοι φίλοι θέλουν να δουν μαζί μας το All Star Game, δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη στο "Bennigan's" θα στήσουν τη δική τους εξέδρα. Και θα ζήσουν στιγμές μοναδικής ομορφιάς. Κι εδώ ισχύουν τα ίδια που γράψαμε για την Αθήνα.Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ (εμείς ποτέ δεν θα βγάλουμε χρήματα από εσάς) και η όποια χρέωση αφορά στην κατανάλωση που θα κάνετε. Για να κλείσετε τραπέζι δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στο marketing@basketblog.gr και όλα τα άλλα αφήστε τα πάνω μας.

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο