Ο Πρίντεζης και ο απαραίτητος «φραπές» (photo)

Ο παίκτης του Ολυμπιακού έδειξε ότι ξεκινάει την μέρα του με έναν παγωμένο καφέ πριν ριχτεί στα ζόρια των ατομικών προπονήσεων
Ο Πρίντεζης και ο απαραίτητος «φραπές» (photo)

Την δόξα πολλοί μπορεί να εμίσησαν, τον πρωινό καφέ όμως, ουδείς… Το ξεκίνημα της ημέρας με έναν καφέ το πρωί (πέρα βέβαια από το πρωινό) είναι απαραίτητο και απαράβατο «must» για την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Και η ατάκα: «Δεν μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου και να ξεκινήσω την μέρα αν δεν πιω καφέ», ακούγεται παντού όταν ξημερώνει η κάθε μέρα. Ε, ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θα μπορούσε να αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού συνεχίζει να… λιώνει στις ατομικές προπονήσεις, καθώς θέλει να είναι πανέτοιμος και ετοιμοπόλεμος για την προετοιμασία της ομάδας. Ο Πρίντεζης αφιερώνει πολλές ώρες την μέρα στο γυμναστήριο. Ξεκινάει όμως, πάντα την μέρα του πέρα από το απαραίτητο πρωινό και με έναν παγωμένο καφέ. Και όχι ό,τι καφέ να ‘ναι. Ο «Πρι» είναι οπαδός του φραπέ.

Και δεν το λέμε εμείς. Ο ίδιος το είπε. Ο Γιώργος Πρίντεζης ανέβασε μια φωτογραφία στα social media για να δείξει πως ξεκινάει η μέρα του αυτό το διάστημα. Και όπως φάνηκε ο φραπές είναι απαραίτητος… σύντροφος του παίκτρη κάθε πρωί πριν τις προπονήσεις.

Το σχόλιό του στο post που έκανε τα έλεγε όλα. «Ξεκινάμε και πάλι σήμερα με παγωμένο φραπέ και συνεχίζουμε με προπόνηση!», ανέφερε στο σχόλιό του ο παίκτης του Ολυμπιακού.

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο