Πανιώνιος: «Δεν θα ανεχτούμε καμιά στοχοποίηση»

Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της έρευνας του Αθλητικού Εισαγγελέα για το ματς με τον Χολαργό, έκανε καταγγελίες κατά δημοσιογράφων και τόνισε ότι δεν θα τα ανεχθεί όλα αυτά
Πανιώνιος: «Δεν θα ανεχτούμε καμιά στοχοποίηση»

Ο Πανιώνιος πέρασε στην αντεπίθεση μετά την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να στείλει τον φάκελο του αγώνα της ομάδας με τον Χολαργό (7/5) στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σημιτζόγλου, επειδή υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που μιλούσαν για... περίεργες στοιχηματικές αποδόσεις που έδιναν κι έπαιρναν γύρω από το ματς. Οι κυανέρυθροι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία μιλούσαν για στοχοποίηση, ενώ έκαναν καταγγελίες και κατά δημοσιογράφων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει βρεθεί στο επίκεντρο μίας καλά οργανωμένης προσπαθειας να πληγεί εξωαγωνιστικά η ομάδα μας με συνεχόμενα κακόβουλα, ανυπόστατα και ψεύδη δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό (κυρίως) τύπο. Ενορχηστρωτές, είναι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, στους οποίους έχουμε αρνηθεί πολλάκις συνεργασία από όταν αναλάβαμε την ΚΑΕ Πανιώνιος και πλέον εκβιαστικά προσπαθούν, με αυτόν τον τρόπο, να λάβουν το οικονομικό αντάλλαγμα που μας ζήτησαν.

Τις τελευταίες δε ημέρες, έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν την λεπτή γραμμή που διαχωρίζει την παραπληροφόρηση από την συκοφαντία διακινώντας ψευδείς πληροφορίες που βλάπτουν το άθλημα. Δυστυχώς, η τυφλή αναπαραγωγή των εν λόγω δημοσιευμάτων και από άλλες ιστοσελίδες και blogs, έχει δημιουργήσει, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, αναστάτωση εντός της ομάδας μας και έχει διαταράξει τη σχέση με τους φιλάθλους μας.

Ήδη βέβαια, υπάρχει μια αναδίπλωση στην διάδοση αυτών των ψευδών ειδήσεων αλλά παρά ταύτα, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενημερώνει ότι δεν θα ανεχτεί ούτε την στοχοποίηση, αλλά ούτε και την περαίτερω υποβάθμιση του αθλήματος μέσω κακόβουλων, ανυπόστατων και ψευδών δημοσιευμάτων που δύναται να δημιουργήσουν πέρα από την οικονομική ζημία και πλήρη απαξίωση του αθλήματος.

 Στα πλαίσια αυτά, προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα που έχει στην διάθεση της, προκειμένου να προστατέψει τα οικονομικά -και όχι μόνο- συμφέροντα της.

Ταυτοχρόνως, δηλώνουμε υπεύθυνα, ότι εάν ποτέ μας ζητηθεί, θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί ώστε να συνδράμουμε τις αρμόδιες αρχές".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο