Παπανικολάου: «Δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια»

Ο Κώστας Παπανικολάου εξήγησε τους λόγους της ήττας ενώ τόνισε ότι πρέπει να σκύψουν τα κεφάλια ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Παπανικολάου: «Δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια»

Αναλυτικά:

«Είναι αλήθεια ότι η ομάδα δεν είχε την ενέργεια που έχει δείξει σε άλλα ματς. Όλα πήγαν ένα βήμα πίσω. Η αντίδραση, η οργάνωση στην άμυνα, τα ριμπάουντ. Με την εμφάνισή τους, έκαναν το παιχνίδι να ξεφύγει». 

Για τα ελεύθερα, άστοχα σουτ είπε: «Το ότι βρίσκεις καλά σουτ, δεν σημαίνει ότι θα μπουν. Η προσήλωση στην άμυνα όμως πρέπει να μην αλλάζει. Ίσως κάποια σουτ να έδιναν ενέργεια. Μιλάμε όμως για πρωταθλητισμό και απαιτείται συγκέντρωση. Το σημερινό ήταν συνδυασμός πραγμάτων, για να βγει μία τέτοια εμφάνιση».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη συνέχεια: «Έρχεται διπλή εβδομάδα που είναι πολύ δύσκολη. Ευελπιστούμε και είναι δεδομένο πως θα σκυψουμε τα κεφάλια και θα βάλουμε μπροστά τον εγωισμό μας. Όποιος δεν θίχτηκε ο εγωισμός του, δεν προσπαθεί να κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση, για να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο την ερχόμενη εβδομάδα. Παίζουμε με δύο ιδιαίτερες ομάδες, αλλά η προτεραιότητά μας όμως είναι η δική μας ομάδα». 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο