Σερέλης: «Παρότι είμαστε τρίτοι, έχουμε δρόμο ακόμα...»

Η βαθμολογική θέση που βρίσκεται το Λαύριο (3ο) δεν εξασφαλίζει τίποτα στον Χρήστο Σερέλη καθώς όπως δήλωσε η ομάδα του έχει ακόμα δρόμο να διανύσει...
Σερέλης: «Παρότι είμαστε τρίτοι, έχουμε δρόμο ακόμα...»

Στην κακή απόδοση του Λαυρίου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας του από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. 

«Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο κι ενώ είχαμε μιλήσει με τα παιδιά και τους είχαμε πει να μην κοιτάξουν τη βαθμολογία. Επίσης ξέραμε ότι ο Άρης θα ήταν πιο παθιασμένος, επειδή ήταν σαν τελικός γι’ αυτόν. Δυστυχώς δεν τους πείσαμε. Και από τη στιγμή που δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη να τρέξει στο γήπεδο, να κλείσει τους διαδρόμους και σε αυτό το γήπεδο, το πράγμα δυσκόλεψε για μας. Εμείς έχουμε πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουμε για να διαχειριστούμε τέτοια παιχνίδια παρότι είμαστε τρίτοι. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε»..

Σχετικά με την απόδοση του Μουρ, δήλωσε: «Δεν μπήκαμε σωστά στο παιχνίδι, το βασικό ήταν ότι ίσως υποθέσαμε ότι το ματς θα ήταν πιο εύκολο. Δυστυχώς όταν η ομάδα σου στηρίζεται σε ξένους παίκτες και δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να παίζεις με τον Άρη στο Παλέ, γιατί πρέπει να το ζήσουν για να καταλάβουν, αυτά μπορείς να πάθεις. Δεν μειώνω τον Άρη αλλά ο κύριος λόγος που ήμασταν τόσο κακοί στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία».

Τέλος για την ένταση που προκλήθηκε, ανέφερε. «Μην με ρωτάτε εμένα. Αν δείτε εμένα ίσως ήμουν ο πιο ήρεμος άνθρωπος στο γήπεδο. Αν έχεις δει πιο ήρεμο από εμένα…».

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο