Συνεργασία της ΑΕΚ με την Ένωση Ιλίου

Η ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυό της στις ακαδημίες, καθώς ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Ένωση Ιλίου και την απόκτηση του 15χρονου Δήμου Λεβέντη με ελεύθερη μεταγραφή.
Συνεργασία της ΑΕΚ με την Ένωση Ιλίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι το Δίκτυο συνεργασιών της ΑEK BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA με συλλόγους από την Αττική αλλά και ολόκληρη την επικράτεια εξαπλώνεται.

Η ΑΕΚ ΒC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι συνήψε σήμερα (16/07) συνεργασία με τον Α.Ο. Ένωση Ιλίου, με τον οποίο έτσι ή αλλιώς διαχρονικά διατηρεί άριστες σχέσεις, με κορυφαία στιγμή τη φιλοξενία της «Βασίλισσας» στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Ιλίου “Γ.ΚΑΚΟΥΡΗΣ”, κατά την προετοιμασία της επιστροφής της στα «μεγάλα σαλόνια» το 2014.

Στο πλαίσιο αυτό και η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Δήμο Λεβέντη (15 χρ., 1μ90), ο οποίος αγωνίστηκε κατά την περασμένη περίοδο στην Ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού, αλλά παραχωρήθηκε εφέτος με ελεύθερη μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ Β.C. και η Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής αισθάνονται για πολλοστή φορά την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τη Διοίκηση της Ένωσης Ιλίου, η οποία εμπιστεύεται το εκπαιδευτικό πλάνο μας, αλλά και την οικογένεια του αθλητή.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν από ΑΕΚ BC και Α.Ο. Ένωση Ιλίου δράσεις με τις οποίες θα ενισχυθεί πολυεπίπεδα η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο