Τσάπας: «Με νέο γήπεδο στην Α1 ο Ιωνικός»

Ο διοικητικός ηγέτης του Ιωνικού, Βαγγέλης Τσάπας, σε συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Νικαίας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει η ομάδα νέο μοντέρνο γήπεδο με προδιαγραφές Α1.
Τσάπας: «Με νέο γήπεδο στην Α1 ο Ιωνικός»

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομάδα της Νίκαιας για την συνάντηση:

"Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού Ν. με τον Δήμαρχο Νικαίας-Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη.

Κύριο θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ανάγκη να αποκτήσει άμεσα η Νίκαια σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο με προδιαγραφές που θα επιτρέπουν την διεξαγωγή αγώνων Α1.

Ο Δήμαρχος της Πόλης μας συνεχάρη τον Βαγγέλη Τσάπα για την επιτυχή αγωνιστική παρουσία του Ιωνικού και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Β Εθνικής και ανέπτυξε τα σχέδια του για την άμεση ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου που βρίσκεται στον Πολυχώρο Μάνος Λοϊζος.

Εκ μέρους του Ιωνικού, ο Βαγγέλης Τσάπας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία του, τονίζοντας ότι “όνειρο μας είναι ο Ιωνικός να βρεθεί σύντομα στην Α1 και αγωνιζόμενος σε ένα μοντέρνο γήπεδο να κάνει περήφανη όλη την Νίκαια”. Τέλος, διατύπωσε την πρόθεση του το τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού Ν. να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, συμβάλλοντας στις όποιες μελετητικές ανάγκες πρέπει να καλυφθούν, και με στόχο το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό."

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο