Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017
Ο Ολυμπιακός "δυναμώνει" με YouTube
Ο Ολυμπιακός \

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Google και το YouTube, έχοντας ήδη ενεργοποιήσει το επίσημο κανάλι της ομάδας στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Η σχετική ανακοίνωση:

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Google και το YouTube. Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα αποτελέσει έναν από τους Premium Partners του YouTube ενώ ήδη έχει ξεκινήσει την λειτουργία του το Επίσημο Κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube - olympiacosbcgr.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτή την συνεργασία με την Google και το YouTube. Το Επίσημο Κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube θα αποτελέσει, στο επόμενο χρονικό διάστημα, μια πλατφόρμα προβολής των δραστηριοτήτων μας και επικοινωνίας μας με τα εκατομμύρια των φίλων του Ολυμπιακού, σε ολόκληρο τον κόσμο. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μια καινοτόμο και πρωτοπόρο συνεργασία για την αθλητική αγορά στην Ελλάδα και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα επιτύχουμε τους αρχικούς στόχους που έχουμε θέσει, τόσο σε επίπεδο προβολής, συμμετοχής και επικοινωνίας όσο και σε εμπορικό επίπεδο.

Κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και αν βρίσκεται, θα μπορεί με πολλούς και διάφορους τρόπους (ακόμα και διαδραστικούς) να συμμετάσχει σε αυτή τη νέα πλατφόρμα επικοινωνίας και να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού καθώς και όλων των συνεργατών και μελών μας. Τους καλούμε όλους να γίνουν συνδρομητές του καναλιού μας και παρακολουθούν καθημερινά όλα τα video και τις δραστηριότητες της ομάδας. Ευχαριστούμε το YouTube για την ευκαιρία που μας δίνει και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει, σε μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα και τον αθλητισμό και είμαστε σίγουροι ότι η εξέλιξη αυτής της συνεργασίας θα είναι εκπληκτική"!

Ο επικεφαλής του YouTube Ελλάδος, Ηλίας Σούσης, δήλωσε: "Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεργαζόμαστε με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς το αθλητικό περιεχόμενο αποτελεί προτεραιότητα για το YouTube και σίγουρα οι Πρωταθλητές Ευρώπης είναι η καλύτερη αρχή. Ευελπιστούμε πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εντυπωσιακές στιγμές τόσο από τους αγώνες της ομάδας όσο και behind the scenes όπως τις προπονήσεις, τα αποδυτήρια και τις υπόλοιπες δραστηριότητες των παικτών. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μία ελληνική ομάδα προστίθεται στους partners του YouTube, μαζί με οργανισμούς όπως το NBA, την Euroleague και πολλές ομάδες παγκόσμιας εμβέλειας.

To YouTube ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2005, ενώ επιτρέπει σε εκατομμύρια ανθρώπους να ανακαλύψουν, να παρακολουθούν και να μοιράζονται πρωτότυπα βίντεο. Το YouTube ουσιαστικά παρέχει ένα χώρο όπου οι χρήστες μπορούν να αλληλοσυνδέονται, να ενημερώνονται και να εμπνέονται ο ένας από τον άλλο, όπου και αν βρίσκονται στον κόσμο. Το YouTube λειτουργεί επίσης ως κανάλι διανομής για δημιουργούς και διαφημιστές, μικρούς και μεγάλους, σε πρωτότυπο περιεχόμενο".

 

Το απίστευτο τρίποντο του Ρέγες

Basket news @ Twitter

Διαφήμιση

Betarades

Μας έκαναν like