Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017
ΕΣΑΚΕ και ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δημιουργούν
ΕΣΑΚΕ και ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δημιουργούν

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την όσο το δυνατόν αρτιότερη εκπαίδευση της νέας γενιάς ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Οι δυο τους συμπράττουν και δημιουργούν, στα πρότυπα του NBA, τους Young Reporters, την ομάδα σπουδαστών Αθλητικής Δημοσιογραφίας που θα καλύπτει δημοσιογραφικά τους αγώνες της Basket League ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει…
ΕΣΑΚΕ και το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχουν την τιμή να ανακοινώσουν μία μοναδική συνεργασία, επιδιώκοντας να βάλουν από κοινού ένα λιθαράκι στην προσπάθεια για την όσο το δυνατόν αρτιότερη εκπαίδευση της νέας γενιάς.

Συμπράττουν και δημιουργούν, στα πρότυπα του NBA, τους Young Reporters, την ομάδα σπουδαστών Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που θα καλύπτει δημοσιογραφικά τους αγώνες της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13.

Η συνεργασία λειτούργησε δοκιμαστικά στην 22η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ στους αγώνες Ίκαρος Καλλιθέας – Άρης και Περιστέρι – Καβάλα και εγκαινιάζεται επίσημα το Σάββατο 6 Απριλίου, στον αγώνα μεταξύ του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Πάτρας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης.

Οι σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ θα έχουν την ευκαιρία να λειτουργήσουν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, αποσπώντας δηλώσεις από τη Μικτή Ζώνη, πραγματοποιώντας συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές κάθε αγωνιστικής και αντλώντας φωτογραφικό υλικό από τον αγωνιστικό χώρο την ώρα του αγώνα".

 

Το απίστευτο τρίποντο του Ρέγες

Basket news @ Twitter

Διαφήμιση

Betarades

Μας έκαναν like