Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017
Χορηγός της Δ.Ε.Θ. ο ΟΠΑΠ
Χορηγός της Δ.Ε.Θ. ο ΟΠΑΠ

Για ακόμα μία χρονιά η ΟΠΑΠ Α.Ε. θα είναι ο μέγας χορηγός της ΔΕΘ, ενώ θα υπάρχει περίπτερο μέσα στο χώρο της έκθεσης, το οποίο θα μπορεί να επισκέπτεται ο κόσμος. Επιπλέον θα μπορεί όποιος θέλει να καταταθέσει δελτίο, τα έσοδα από τα οποία θα πάνε στο Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων γυναικών "Καταφύγιο Γυναίκας". Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Διπλά κερδισμένοι, με τη δυνατότητα συμμετοχής στην «Άμεση Νίκη» θα έχουν και εφέτος οι επισκέπτες του περιπτέρου-πρακτορείου της ΟΠΑΠ Α.Ε., στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013.

Συγκεκριμένα, στο περίπτερο της ΟΠΑΠ Α.Ε., η οποία είναι και εφέτος ο μέγας χορηγός της ΔΕΘ, δίνεται η ευκαιρία σε όσους επισκέπτες επιλέξουν να καταθέσουν δελτία, να κερδίσουν ένα από τα 13 Apple i-pad Retina wi-fi 16 GB, ή ένα από τα 8 χειροποίητα χαλιά, μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιείται κατά την επικύρωση των δελτίων. Επιπλέον, τα έσοδα του πρακτορείου, το οποίο θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών «Καταφύγιο Γυναίκας».

Τα εγκαίνια του περιπτέρου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνο Λουρόπουλο".

 

Το απίστευτο τρίποντο του Ρέγες

Basket news @ Twitter

Διαφήμιση

Betarades

Μας έκαναν like