Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017
Ο ξεχωριστός αγώνας πριν το ΑΕΚ-Γιουβέντους
Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 17:24 | Στέφανος Τάτσιος
Ο ξεχωριστός αγώνας πριν το ΑΕΚ-Γιουβέντους

Η ΑΕΚ την Τρίτη το απόγευμα (19/2, 19:30) θα υποδεχθεί την Γιουβέντους για την επαναληπτικό αγώνα των playoffs του Champions League και η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι πριν το παιχνίδι θα γίνει ένας αγώνας επίδειξης από τους επίλεκτους αθλητές μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΑΕΚ B.C. και η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ) παίζουν μπάσκετ.Στο περιθώριο της (δεύτερης) αναμέτρησης της «Βασίλισσας» με τη Γιουβέντους Ουτενά για τα πλέι οφ τoυ Basketball Champions League την Τρίτη (21/02, 19:30), θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης από ομάδα επιλέκτων αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Η ΑΕΚ και ο κόσμος της έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη την ευαισθησία τους και είναι έτοιμοι να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών, oι οποίοι στην ανάπαυλα της αναμέτρησης θα στείλουν το δικό τους μήνυμα νίκης.

Είναι αυτονόητο, ότι οι φίλες και οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν ακόμη ένα κίνητρο για να γεμίσουν το Κλειστό του ΟΑΚΑ και παράλληλα, να συμπαρασταθούν στη «Βασίλισσα» για τη νίκη-πρόκριση και διάκριση στην Ευρώπη.

 
Διαφήμιση

Betarades

Μας έκαναν like