Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017
Βλάχος: «Με γεμάτο γήπεδο για την νίκη»
Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 18:38 | Ανδρέας Βελισσάριος
Βλάχος: «Με γεμάτο γήπεδο για την νίκη»

Ο Εθνικός υποδέχεται το Σάββατο 18/2 το Παγκράτι για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Παίκτες και προπονητές ζήτησαν από τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών ώστε να βοηθήσει την ομάδα του Εθνικού να πάρει την νίκη.

Ο προπονητής του Εθνικού Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε για την αναμέτρηση:

«Ως τώρα έχουμε πετύχει κάτι σημαντικό: Όλοι, φίλοι, αντίπαλοι, προπονητές και παράγοντες άλλων ομάδων, μιλούν κολακευτικά για το μπάσκετ που παίζουμε, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους αγώνες, για τη μαχητικότητά των παιδιών. Αυτό, όμως, από μόνο του δεν φτάνει για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ζητάμε βοήθεια. Κάθε φίλαθλος, κάθε φωνή, προσθέτει δύναμη. Αυτή τη στιγμή τα παιδιά κουβαλούν φορτίο. Θέλουν την ενίσχυσή σας, σας θέλουν -σας θέλουμε- δίπλα μας. Στο ματς με το Παγκράτι, το οποίο μην γελιέστε δεν είναι εύκολο και δεν θα μπορούσε να είναι εύκολο μετά από απανωτές ήττες, πρέπει να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο».

Ο Κώστας Μαχαίρας είπε εκ μέρους των παικτών:

«Ο Εθνικός δεν είμαστε εμείς. Είναι ο κόσμος του. Είναι η πηγή της δύναμής μας και σ’ αυτή την πηγή απευθυνόμαστε. Κόντρα στο Παγκράτι πρέπει να μην πέφτει καρφίτσα. Τα νέα παιδιά -κυρίως- χρειάζονται το χειροκρότημα, την υποστήριξη, το πάθος σας. Τώρα όσο ποτέ...».

Tags :
 

Το απίστευτο τρίποντο του Ρέγες

Διαφήμιση

Betarades

Μας έκαναν like