Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017
Η αφιέρωση του Εμμανουηλίδη σε Μανουσέλη!
Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 12:23 | basketblog
Η αφιέρωση του Εμμανουηλίδη σε Μανουσέλη!

Η αποχώρηση του Μάνου Μανουσέλη για την Αλ Ραγιάν... σόκαρε τους παίκτες του Πρωτέα Βούλας και ο χαρισματικός σκόρερ της ομάδας, Βασίλης Εμμανουηλίδης τοποθετήθηκε μέσω facebook, στέλνοντας μήνυμα στον πρώην προπονητή του...

Αναλυτικά:

"Στα 24 μου χρονιά φεύγοντας από τον Πανελευσινιάκο και την Β’ εθνική για μια παραπάνω κατηγορία πήγα στο Ηλυσιακό στην Α2. Εκεί με κοουτς Μανουσέλη από την προετοιμασία άρχισα να πνίγομαι να πελαγώνω να προσπαθώ να καταλάβω τι μου ζητάει ο προπονητής. Δυο χρόνιες στην Β’ εθνική 1ος σκόρερ της κατηγορίας και η μπάλα από το αριστερό στο δεξί και τώρα στην Α2 ένας προπονητής να ζητάει πράγματα που για μένα ήταν γαλλικά.

Τελειώνοντας την χρονιά η ομάδα βγήκε 3η στην Α2 παίζοντας πολύ κάλο μπάσκετ ενώ η χρονιά για μένα ήταν σοκαριστικη. Όταν τελείωσε η χρονιά αν με ρώταγες την γνώμη μου για τον κοουτς Μάνο θα σου έλεγα ότι δεν θέλω να ξανά συνεργαστώ μαζί του είναι περίεργος δεν μπορώ να παίξω αυτό που μπορώ. Τώρα στα τελευταία μου μπασκετικα χρονιά που ξανά συνεργαστήκαμε και μπασκετικα πιο ώριμος καταλαβαίνω πόσο λάθος ήμουν τότε και πόσο λάθος έβλεπα το μπάσκετ.

Ο κόουτς Μανουσέλης έχει τόσες πολλές γνώσεις για το άθλημά που αυτό που σου ζητάει είναι τόσο δύσκολο που αν καταφέρεις και παίξεις έστω και το 30% σίγουρα έχεις κερδίσει πολλά. Κάποτε κόουτς με ρώτησες αν κάνεις κάτι λάθος εσύ και η ομάδα δεν κερδίζει και σου απάντησα ότι το μπάσκετ που μας ζητάς να παίξουμε είναι πολύ κάλο αλλά το επίπεδο μας (των παιχτών) είναι τόσο λίγο. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή σου επιτυχία στο Κατάρ και να ξέρεις οι παίχτες εδώ θα δώσουμε όλο μας το είναι για να σώσουμε την ομάδα".

Tags :
 

Το απίστευτο τρίποντο του Ρέγες

Διαφήμιση

Betarades

Μας έκαναν like