Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017
Βασίλης Ντάκουρης
Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 00:01
Της Σοφίας Ράμμου
22/12/2011 (22:01)

Είναι από τους καλούς μας φίλους, από εκείνους που δεν λένε όχι στις προσκλήσεις μας.
Ο Βασίλης Ντάκουρης, ήταν τη Δευτέρα (12 Δεκεμβρίου) στο Guzel, στο πάρτι για τα πέντε χρόνια του basketblog.gr και του W.I.N. Hellas. Σε μια βραδιά χαράς και κεφιού, αλλά με μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες, μήνυμα συμπαράστασης στη μεγάλη προσπάθεια του ΜΚΟ, που ίδρυσε η Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου και που σκοπό έχει να συμπαρασταθεί στις κακοποιημένες γυναίκες.Ο κ. Ντάκουρης ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν με την παρουσία τους, όχι μόνο λόγω... ύψους, αλλά και για τη θετική του αύρα και τα χαμόγελα που μας "χάρισε" κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
 
Όλγα Φαρμάκη
Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2011 20:42
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
22/12/2011 (18:43)

Στον ουρανό υπάρχουν πολλά αστέρια, αλλά κάποια λάμπουν περισσότερο. Στο Guzel υπήρχαν πολλές εντυπωσιακές παρουσίες, αλλά στην περίπτωση της Όλγας Φαρμάκη "η επιστήμη σήκωσε (και συνεχίζει να σηκώνει) τα χέρια ψηλά".
Η απαστράπτουσα Dj είναι από τις γυναίκες που δεν ξεχνιούνται εύκολα, αφού όπου κι αν εμφανίζεται "μαγνητίζει τα βλέμματα". Κι αν θέλετε την άποψή μας, απολύτως δίκαια. Δηλώνουμε εξ ορισμού θαυμαστές τηςΗ ομορφιά της είναι δεδομένη, όπως επίσης και ο πολύ καλός της χαρακτήρας. Ήταν διαρκώς χαμογελαστή και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί αρκετές φορές μαζί μας, δείχνοντας πως παραμένει ένα απλό παιδί.Η γλυκιά Όλγα (μόνο… Φαρμάκι δεν τη λες) δεν ευχήθηκε, όμως, μόνο σ εμάς, αλλά και στον W.I.N. Hellas, που, επίσης γιόρταζε πέντε χρόνια ζωής στον αγώνα υπέρ των κακοποιημένων γυναικών. Κι ως δυναμική γυναίκα που είναι, δεν μπορούσε παρά να ενδιαφέρεται για θέματα, τα οποία αφορούν το λεγόμενο ασθενές φύλλο…
 
Γριμάνης - Λιόγας
Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2011 16:38
Του Γιώργου Νικολάου 
22/12/2011 (14:39)

Την ευγένεια και το ήθος του Νίκου Γριμάνη τα διαπιστώσαμε εκ του σύνεγγυς από τον περασμένο Απρίλιο οπότε και τον γνωρίσαμε. Ευαισθητοποιημένος και ο ίδιος άλλωστε, ως άνθρωπος και ως επιχειρηματίας, αφού δραστηριοποιείται σε θέματα ιατρικής φύσεως, πώς θα μπορούσε να μην δώσει "το παρών" στη βραδιά του Guzel; Όπου το basketblog.gr γιόρταζε μεν τα γενέθλια του, τα έσοδα όμως της εκδήλωσης αφορούσαν στη στήριξη των κακοποιημένων γυναικών, σκοπό που έχει ως αυθύπαρκτη έννοια το W.I.N. Hellas.

Ο Ανδριώτης παράγοντας, που δικαιούται να καυχιέται για την εισήγηση (προς τη διοίκηση της ΚΑΕ) για τον κάτοχο του "8-0" ρεκόρ Δημήτρη Λιόγα, παραβρέθηκε μαζί με τον προπονητή της ΑΕΚ στην εκδήλωση.
Ο κ. Λιόγας ήταν άλλωστε εκ των προπονητών, που ευαισθητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή και θέλησαν να συμμετέχουν ενεργά, όπως έκανε άλλωστε και λίγες ημέρες πριν, τιμώντας την παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία.Τους ευχαριστούμε (και προσωπικά) για την τιμή…
 
Βασίλης Κικίλιας
Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2011 15:55
Του Γιώργου Κογκαλίδη
22/12/2011 (13:54)

Ως νέος πολιτικός έχει χρέος να συμμετέχει σε κάθε σημαντική εκδήλωση, που περνά κοινωνικά μηνύματα. Ως παλιός αθλητής έχει στο DNA του την προσφορά, την αγάπη για τον συνάνθρωπο, το… ομαδικό πνεύμα.
Ο Βασίλης Κικίλιας, συνδυάζοντας αρμονικά τις δύο "ιδιότητες", παραμένοντας σταθερά καλός μας φίλος, ήταν από τους πρώτους που ήρθαν στο πάρτι στο Guzel, για να μας ευχηθεί για τα πέμπτα μας γενέθλια, αλλά και για να στηρίξει τον αγώνα της W.I.N. Hellas.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, που είχαν την εντυπωσιακότερη των παρουσιών (θα γράψουμε στη συνέχεια για την "Ένωση"), αλλά και με πολλούς άλλους παλιούς συναθλητές του, φίλους, ανθρώπους από τον χώρο που ποτέ δεν εγκατέλειψε, παρότι το πρόγραμμά του είναι βεβαρημένο.Χαρήκαμε
που τον είδαμε και χαρήκαμε διπλά γιατί ο Βασίλης δίνει το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις μας, οσάκις τον καλούμε να βρεθεί κοντά μας…
 
Κώστας Κεραμιδάς
Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2011 00:19
Του Γιώργου Κογκαλίδη
19/12/2011 (22:19)

Ένα από τα πιο σεμνά παιδιά του χώρου, ακάματος εργάτης, άνθρωπος που ασχολείται με το γυναικείο μπάσκετ (και όχι μόνο), ο Κώστας Κεραμιδάς δεν μπορούσε παρά να συνταχθεί με την προσπάθειά μας.
Βλέπετε, ως προπονητής του Αστέρα Εξαρχείων, έχει περισσότερους από έναν λόγους να είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένος. Αν και ο όρος είναι καταχρηστικός, έχει "υποχρέωση" (μόνο έτσι δεν το βλέπει) να κάνει και δεύτερες, και τρίτες σκέψεις, γύρω από το μπάσκετ.
Συμπληρώστε ότι παράλληλα είναι και εκπαιδευτικός, οπότε το μήνυμα έφτασε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και η εμφάνισή του στο Guzel ήταν απόλυτα συνειδητοποιημένη. Όχι μόνο για τη χαρά του πάρτι, αλλά κυρίως για τον σκοπό της W.I.N. Hellas.Στη φωτογραφία είναι μαζί με τον Μάρκο Κέσελ και τον Βαγγέλη Μάτζαρη...
 
Ο Γιώργος και τα κορίτσια του!...
Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2011 17:15
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
19/12/2011 (15:16)

Πάρτι πρωταθλητών και πρωταθλητριών χωρίς τον Αθηναϊκό γίνεται; Δεν γίνεται! Η ομάδα του Βύρωνα μάς τίμησε με την παρουσία της στο Guzel, την περασμένη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, γιορτάζοντας μαζί μας τα πέμπτα μας γενέθλια, αλλά και την συμπλήρωση πέντε ετών της W.I.N. Hellas, στον αγώνα υπέρ των κακοποιημένων γυναικών.
Ο Γιώργος Ζευγώλης ευδιάθετος και με το χαμόγελο -όπως πάντα- σήμα κατατεθέν (πώς να μην χαμογελάς όταν έχεις ξεχάσει τί θα πει ήττα;), συνοδευόταν από τρεις εντυπωσιακές παρουσίες.

Ο λόγος για τις Μέι Κοτσόπουλος, Σαντέλ Χάντι και Βέρα Περοστίγισκα, οι οποίες απέδειξαν πως ξεχωρίζουν και εκτός παρκέ, αφού -χωρίς να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο- ήταν εντυπωσιακές.Θα είχαμε και τον Νίκο Χαρδαλιά στην παρέα μας (σπάνια λείπει από κοντά μας), αλλά ας όψεται το Δημοτικό Συμβούλιο, που τον κράτησε "δέσμιο" στον Βύρωνα. Και πάλι, όμως, οι πρωταθλήτριες του γυναικείου μπάσκετ, η ομάδα - ορόσημο, ήταν εκεί.
 
Νίκος Παπαδημητρίου
Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2011 16:42
Του Γιώργου Κογκαλίδη
19/12/2011 (14:42)

Τον είχαμε προαναγγείλει. Κι εμείς αυτά που γράφουμε, δεν τα γράφουμε στην τύχη. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑ, πρώην διαιτητής, και καλός φίλος, Νίκος Παπαδημητρίου, ήταν μεταξύ αυτών που διάλεξαν την περασμένη Δευτέρα να πιουν μαζί μας ένα ποτό, να μας ευχηθούν "χρόνια πολλά", αλλά κυρίως -πρώτα και πάνω απ' όλα- να στηρίξουν την προσπάθεια του W.I.N. Hellas.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε μείνει λίγο πίσω στην καταγραφή όλων των φίλων που ήρθαν στο πάρτι μας, αλλά ελπίζουμε πως θα το… τρέξουμε λιγάκι. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να ξεχάσουμε κανέναν, γιατί για μας όλοι ήταν σημαντικοί, κάθε παρουσία είχε τη δική της ξεχωριστή αξία. Και φυσικά -και στο πρόσωπο του Νίκου- ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν

 
Γιώργος Σατσίδης
Κυριακή, 18 Δεκέμβριος 2011 13:36
Του Φώτη Δουκάκη
18/12/2011 (11:33)

Ο Γιώργος Σατσίδης ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο Guzel για να εκφράσει τη στήριξή του στην προσπάθεια της W.I.N. Hellas για την κακοποίηση των γυναικών. Με πολύ καλή διάθεση και το χαμόγελο στο πρόσωπό του, και με πολύ καλή παρέα, ο γνωστός παρουσιαστής μετέδωσε αρκετή από θετική του ενέργεια και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Άλλωστε πάρτι γενεθλίων (W.I.N. Hellas και basketblog.gr έκλεισαν τα πέντε χρόνια τους) χωρίς κέφι δεν γίνεται.


 
Γιαννούλης - Μανιάνι
Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2011 20:33
Του Φώτη Δουκάκη
17/12/2011 (18:34)

Δυο από τις τεράστιες προσωπικότητες που πέρασαν από τους αθλητικούς χώρους, γράφοντας τη δική τους ιστορία, ήταν μεταξύ των φίλων που τίμησαν με την παρουσία τους πρωτίστως τον W.I.N. Hellas και τον σκοπό που υπηρετεί και δευτερευόντως εμάς και τα (κοινά) γενέθλιά μας.
Ο Γιάννης Γιαννούλης, αφού πρώτα έπαιξε μαζί μας στο Shark Celebrity Game κατά τη διάρκεια της έκθεσης αθλητισμού, φόρεσε τα καλά του και μαζί με την εντυπωσιακή Μιρέλα Μανιάνι στο πλευρό του ανηφόρησαν μέχρι το Μαρούσι για να μας ευχηθούν, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο Guzel.

Οι δυο τους μαγνήτισαν -όπως κάνουν σε κάθε κοινή εμφάνιση- όχι μόνο τα φλας των φωτογράφων, αλλά και τα βλέμματα των θαμώνων. Κανείς δεν ξεχνά ούτε την πληθωρική παρουσία του Γιάνναρου, ούτε τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε με τη Μιρέλα να "εξαφανίζει" το ακόντιο και να συλλέγει μετάλλια.

 
Έλλη Αγγελιδάκη
Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2011 14:30
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
17/12/2011 (12:30)

Συνήθιζε να μας… γυμνάζει τη δεκαετία του '90 και να μας μυεί στα μυστικά του αθλητισμού μέσα από την τηλεόραση. Μπορεί να έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση αλλά όπου κι αν εμφανιστεί ξεχωρίζει.
Ο λόγος για την Έλλη Αγγελιδάκη, η οποία έδωσε το παρών στο Guzel γιορτάζοντας μαζί μας τα πέμπτα μας γενέθλια αλλά και την συμπλήρωση πέντε ετών της W.I.N. Hellas στον αγώνα υπέρ των κακοποιημένων γυναικών.
Η απαστράπτουσα γυμνάστρια έλαμπε μέσα στο μπλε της φόρεμα και μαζί με τη Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου μας προσέφεραν μία διαφορετική μπλε πανδαισία, καθώς υπήρξε μια κάποια χρωματική ταύτιση στην επιλογή των φορεμάτων.

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Το απίστευτο τρίποντο του Ρέγες

BasketBall friends @ Twitter

Διαφήμιση

Betarades

Μας έκαναν like