Εκλεισε το φύλλο αγώνα του περιβόητου και πολυσυζητημένου ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού που αναμενόταν να διεξαχθεί σήμερα (17/3) στο ΣΕΦ, αλλά δεν έγινε ποτέ και μαζί έκλεισε και ένα μεγάλο μέρος της κουβέντας και των αντιπαραθέσεων που είχαν προκληθεί απ’ αυτό.

Οι διαιτητές του ματς  της 19ης Αγωνιστικής, Κορομηλάς, Καρακατσούνης, Παπαπέτρου και οι κομισάριοι Βιδάλης και Ελευθεριάδης πήγαν στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, όπου το παρών έδωσε σύσσωμος και ο Παναθηναϊκός. Εκεί οι υπεύθυνοι του ματς έκλεισαν το φύλλο αγώνα λόγω μη προσέλευσης του Ολυμπιακού όπως ανέφεραν και το ματς πήρε ο Παναθηναϊκός με σκορ 20-0.

Το φύλλο αγώνα ανέφερε: «Έπειτα από εντολή της διοργανώτριας αρχής (ΕΣΑΚΕ) και των αρμοδίων φορέων προσήλθαμε στα γραφεία για τη σύνταξη του φύλλου αγώνα. Ο αγώνας κατοχυρώνεται με σκορ 0-20 υπέρ της Β’ ομάδας ΠΑΟ λόγω μη διεξαγωγής του από υπαιτιότητα της Α’ ομάδας Ολυμπιακού, βάσει των κανονισμών πεδιάς».

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση 6 βαθμών για την απόφασή του να μη κατέβει στο ματς. Την απόφαση θα βγάλει τις επόμενες ημέρες ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Μέσα σε όλα οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να δουν και τι θα γίνει με την άλλη «καμπάνα» που είχε «φάει» η ομάδα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή που είχε κάνει η ομάδα κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, να τιμωρήσει με 6 βαθμούς τον Ολυμπιακό για την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ στον αιώνιο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.