Η ΚΑΕ Άρης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, στηρίζουν τον 4o υπερμαραθώνιο Θεσσαλονίκης «τρέξε χωρίς τερματισμό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στηρίζουν το “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό”.

H ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι είναι Αθλητικός Υποστηρικτής του Υπερμαραθωνίου Θεσσαλονίκης “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό” που θα διεξαχθεί για 4η φορά, από τις 21 ως τις 23 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Το “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό” είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου στη Βόρεια Ελλάδα και πλέον αποτελεί θεσμό για τη Θεσσαλονίκη, μετατρέποντας τα χιλιόμετρα που καλύπτουν οι δρομείς, σε χρήματα για παιδικά ιδρύματα.

Για το 2017 τα έσοδα θα πάνε για την ενίσχυση των συλλόγων “Αλέξανδρος Συμμεωνίδης”, “Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο” και “Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης”, ενώ θα διατεθούν και για τις εθελοντικές δράσεις για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του “Όλοι μαζί μπορούμε”.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. που δεν πρωταγωνιστεί μόνο στα γήπεδα, αλλά και εκτός, δεν μπορεί να μείνει απαθής στα προβλήματα συνανθρώπων μας και καλεί όλους τους φιλάθλους να δηλώσουν συμμετοχή και να τρέξουν για καλό σκοπό, στο σπουδαίο αυτό αγώνα που γίνεται στη Θεσσαλονίκη.

 
Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας μας, Παναγιώτης Γιαννάκης είναι πρεσβευτής του “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό” και “ενώνει” τις δυνάμεις του με όσους συνεισφέρουν στον ιερό σκοπό, λέγοντας: “Σας καλώ όλους να πάρετε μέρος και να στηρίξετε το ‘Τρέξε Χωρίς Τερματισμό’ και τρέχοντας ή περπατώντας να ενισχύσετε το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τα παιδικά ιδρύματα.

Όλοι εμείς οι άνθρωποι του αθλητισμού πρέπει να στηρίζουμε παρόμοιες προσπάθειες που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι του ΑΡΗ, θα συμπαρασταθούν με μεγάλη θέρμη στο φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης».