Η αλήθεια είναι ότι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Καμιά φορά όμως, υπάρχουν και κάποιες ποδοσφαιρικές ατάκες που πάνε γάντι και με το μπάσκετ. Ορίστε μια. Εκείνη που λέει: «Χαμηλά η μπάλα». Ας μας συγχωρέσουν οι καθαρά μπασκετικοί, αλλά θα την χρησιμοποιήσουμε, γιατί ταιριάζει με τα όσα είπαν στο Basketblog οι Κιθ Λάνγκφορντ και Ντεσόν Τόμας στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση της τεράστιας συμφωνίας του ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό.

Οι δυο νέοι Αμερικανοί του Παναθηναϊκού μίλησαν στο Basketblog για τα όνειρά τους και τους στόχους της ομάδας στη νέα σεζόν. Οι Λάνγκφορντ  και Τόμας κράτησαν «χαμηλά την μπάλα». Δεν έταξαν λαγούς με πετραχήλια. Υποσχέθηκαν σκληρή δουλειά και να πηγαίνει η ομάδα βήμα, βήμα. Από την άλλη, όμως, ξεκαθάρισαν ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να κερδίζει πάντα!

Λάνγκφορντ: «Η μεγαλύτερη ομάδα που έχω παίξει ποτέ»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έσταξε μέλι για τον Παναθηναϊκό: «Είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα στην οποία έχω παίξει ως τώρα. Εχω παίξει σε καλές ομάδες. Αλλά εδώ είναι κάτι διαφορετικό και σπουδαίο. Είναι μια ομάδα που έχει 6 τρόπαια της Ευρωλίγκα, έχει έναν απίστευτο προπονητή, απίστευτους παίκτες, απίστευτο κόσμο. Δεν θέλουμε να μιλάμε από τώρα για το που θα φτάσουμε. Θα πηγαίνουμε βήμα, βήμα. Παίζουμε όμως, για τον Παναθηναϊκό και ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε πάντα».

 Τόμας: «Θα δίνουμε τα πάντα»

Ο Ντεσόν Τόμας ανέφερε: «Ηξερα τον Παναθηναϊκό και ήξερα και τον κόουτς Τσάβι Πασκουάλ. Αυτά ήταν πολύ σημαντικά για μένα. Ηταν ό,τι καλύτερο για μένα να έρθω σε αυτή την μεγάλη ομάδα, με αυτό τον σπουδαίο προπονητή. Εμείς δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια για τους στόχους μας αν και ξέρουμε ότι παίζουμε πάντα για τη νίκη. Αυτό που θέλουμε είναι να δουλεύουμε σκληρά. Θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, θα δίνουμε τα πάντα και στο τέλος θα δούμε».