Νέο μεσοβδόμαδο κουπόνι στα χέρια μας και μετά από ξεκούραση αρκετών ημερών έχουμε επιστροφή στη δράση για Γιούροκαπ και Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πράγματα πλέον σοβαρεύουν καθώς στο Γιούροκαπ βρισκόμαστε στην φάση των «8» και στους «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ, έχοντας βγει εδώ και καιρό τα ζευγάρια που η πρόκριση τους θα κριθεί σε διπλά παιχνίδια μεταξύ τους και την καλύτερη διαφορά αν έχουμε ισοπαλία σε νίκες.

Σήμερα έχουμε και τις τέσσερεις αναμετρήσεις στο Γιούροκαπ και δύο από το Τσάμπιονς Λιγκ καθώς το κυρίως πιάτο είναι αύριο Τετάρτη. Στοιχηματικά δύσκολο πρόγραμμα καθώς το επίπεδο έχει ανεβεί και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίζουμε για ποντάρισμα και ποια είναι στο τέλος η καλύτερη πρόταση διπλασιασμού που οι περισσότεροι μου ζητάτε.

Πρώτη επιλογή από το Γιούροκαπ είναι το παιχνίδι Μπάγερν Μονάχου-Ούνιξ Καζάν. Δυνατό ζευγάρι με δύο ομάδες που θέλουν το τρόπαιο και είναι καλά δουλεμένες από τον Τζόρτζεβιτς και Πρίφτη αντίστοιχα. Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο που έχουν ξεχάσει πότε χάσανε τελευταία. Η Μπάγερν που γεμίζει σχεδόν πάντα το γήπεδο παίζει και όμορφο μπάσκετ με τον κόουτς Τζόρτζεβιτς να αφήνει το στίγμα του. Έχει ρόστερ ομάδας Ευρωλίγκα και εκτιμώ πως είναι από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο. Η Ούνιξ με τον Πρίφτη στο τιμόνι είναι σοβαρή ομάδα με πλάνο και αθλητικό ρόστερ. Έχει λύσεις σε όλες τις θέσεις και ο Έλληνας τεχνικός κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς. Περιμένω ένα παιχνίδι με δύναμη και γρήγορο ρυθμό. Φαβορί είναι η Μπάγερν στο γήπεδο της αλλά η Ούνιξ δεν τα παρατάει εύκολα. Καλύτερη επιλογή το OVER 154 συνολικών πόντων που θα το τιμήσω.

Επόμενο παιχνίδι από το Γιούροκαπ είναι το Λοκομοτίβ Κούμπαν-Γκραν Κανάρια. Η Λοκομοτίβ έως τώρα έχει βγάλει μάτια καθώς με την εξαιρετική της αμυντική λειτουργία βρίσκει τρόπο να εγκλωβίζει τους αντιπάλους της. Σοβαρή ομάδα, πειθαρχημένη με τον σκληρό κόουτς Σάσα Ομπράντοβιτς να δημιουργεί ένα μαχητικό σύνολο που μπορεί να μην έχει το πολύ γεμάτο ρόστερ αλλά παίζει έξυπνα και το σημαντικότερο που έγραψα παραπάνω ξέρει να παίζει άμυνα. Η Γκραν Κανάρια παραδοσιακά είναι ομάδα έδρας και εκτός έδρας έχει σκαμπανεβάσματα. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος καθώς έχει καλούς παίκτες και θα προσπαθήσει να είναι κοντά στο σκορ. Της αρέσει να ανοίγουν τα παιχνίδια αλλά σήμερα εκτιμώ πως θα παρακολουθήσουμε κλειστό παιχνίδι και καλύτερη επιλογή για ποντάρισμα είναι το UNDER 157 συνολικούς πόντους.

Από το Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ μου αρέσει το OVER 157 συνολικών πόντων στο Ζιέλονα Γκόρα-Μονακό καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, σκοράρουν πολύ και τους αρέσει το παιχνίδι από το τρίποντο. Στο άλλο παιχνίδι αυτό του ΠΑΟΚ με την Καρσίγιακα στοιχηματικά το αφήνουμε στην άκρη, καθώς και οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες και δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση τελευταία. Ο ΠΑΟΚ κάνει κοιλιά και δεν μου αρέσει στα τελευταία του παιχνίδια και η Καρσίγιακα είναι ομάδα ασανσέρ με πολλά πάνω κάτω και αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα.

 

Οι σημερινές  μου προτάσεις είναι

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ: OVER 154.5 συνολικούς πόντους στην STOIXIMAN.GR

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ: UNDER 157.5 συνολικούς πόντους στην STOIXIMAN.GR

ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ – ΜΟΝΑΚΟ: OVER 157.5 συνολικούς πόντους στην STOIXIMAN.GR

 

Η δυνατή πρόταση για διπλασιασμό είναι

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ: OVER 147.5 συνολικούς πόντους στην STOIXIMAN.GR

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ: OVER 142.5 συνολικούς πόντους στην STOIXIMAN.GR

 

ΥΓ 1. Τρίτη σήμερα και όπως κάθε Τρίτη μεσημέρι η μάχη συνεχίζεται μεταξύ δύο γιγάντων. Αναστάσης Καραμουσαδάκης απέναντι στον Μάνο Ανδρουλάκη στην ραδιοφωνική συχνότητα της ΕΡΤ Open 106.7. “Καρφώματα ή … γκολ”?  Αναμένουμε στις 3 το μεσημέρι να πάρουμε την απάντησή…. μεγάλο ντέρμπι!!!

ΥΓ 2. Mπλουζάκια με logo “Dragon Spirit” εμφανίστηκαν οι παίκτες του Άρη χθες στο ΣΕΦ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.  Το πνεύμα του δράκου η μετάφραση και μου ήρθε στο μυαλό πως το παραμύθι συνεχίζεται και αυτή τη φορά ο δράκος είναι εξαφανισμένος και λέγεται Λάσκαρης…. Άρε αυτοκράτορα πως σε καταντήσανε!!!

ΥΓ 3. Παλίκαρος και εξαιρετικό παιδί με ήθος, αρχές, ευγενικός, πάντα χαμογελαστός και μεγάλος αθλητής. Βέβαια και καλός προπονητής πλέον στην γυναικεία ομάδα στους Κύκλωπες  της Αλεξανδρούπολης στο χάντμπολ, που η ομάδα πάει τρένο και δίκαια είναι πρώτη στον όμιλο της στην Α2 κατηγορία. Άκη Χαραλαμπίδη RESPECT γίγαντα μου και συνέχισε έτσι γιατί το αξίζεις !!!

ΥΓ 4. Μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού την Παρασκευή στην Ευρωλίγκα μαθαίνω πως χαμογέλασε το χειλάκι του αδερφού Βάϊου στη Θεσσαλονίκη.  Το είχε ανάγκη άλλωστε γιατί η ομάδα του στο ποδόσφαιρο καλά δεν πάει….

ΥΓ 5. Γύρω γύρω το πάω στον Περίγυρο θα πάω…. Σας το έχω ξαναπεί πως ο Θοδωρής Δεμετσιώτης εκτός από καλό παιδί είναι εξαιρετικός επαγγελματίας με το καλύτερο ψητοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη. Αγαπάει όλες τις ομάδες, τις στηρίζει με τον τρόπο του και αποτελεί κόσμημα στην όμορφη πόλη του Έβρου.

ΥΓ 6. Να στείλω τα χαιρετίσματα μου στον Γιώργαρο από την όμορφη Τρίπολη που μου έλεγε για τον Αστέρα και εγώ του έλεγα τα δικά μου  ναι μεν αλλά και τέτοια διάφορα. Αστέρας πολλών αστέρων τελικά και ο Γιώργαρος δικαιώνεται πανηγυρικά.

ΥΓ 7. Τον τελευταίο καιρό έχω βρει την ΑΡΜΟΝΙΑ μου…. στο κέντρο της Κομοτηνής με τον φίλο και εξαιρετικό γυμναστή μου Χρήστο σε μεγάλα κέφια. Εκεί και ο Βασίλης που ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα του Χρήστου (τον έχει λιώσει μεταξύ μας) και υπάρχει καλή διάθεση σε ένα εξαιρετικό χώρο. Έτσι βγαίνουν και τα καλά προγνωστικά με μέθοδο, τακτική και πολύ δουλειά.

ΥΓ 8. “Δεν υπάρχει μεγαλείο εκεί που δεν υπάρχει απλότητα, καλοσύνη και αλήθεια”  Λέων Τολστόι

 

ALEX