ΤΑΜΕΙΟ, ΤΑΜΕΙΟ ΤΑΜΕΙΟ και μάλιστα το απόλυτο!!! 6 στα 6, 100% επιτυχία, επιβεβαιωθήκανε όλα  και πληρώσανε εξαιρετικά. Και η πρόταση διπλασιασμού, και οι τρεις επιλογές με απόδοση 1.85 τουλάχιστον η καθεμία και το ειδικό ομάδας που επαληθεύτηκε. Είπαμε το παγκόσμιο κύπελλο θα πληρώσει και το κάναμε πράξη. Πάμε όμως στα σημερινά που έχει μεγάλα ντέρμπι για να δούμε τι επιλέγουμε και που θα ποντάρουμε. Προσοχή θα το λέω πάντα καθώς οι παγίδες παραμονεύουν.

Χρονικά πρώτη επιλογή είναι το παιχνίδι Μαυροβούνιο-Νέα Ζηλανδία. Το Μαυροβούνιο όσο και αν προσπάθησε στην αρχή να σταματήσει το ρυθμό της Εθνικής μας ομάδας, δεν κατάφερε τίποτα και όταν κατάλαβε πως δεν μπορεί να κερδίσει, ξεκούρασε παίκτες για τον δεύτερο παιχνίδι-τελικό με την Νέα Ζηλανδία καθώς με ήττα μάλλον αποχαιρετά πρόωρα την διοργάνωση. Έχει δύο παίκτες με μεγάλη ποιότητα στην γραμμή των ψηλών και από εκεί και πέρα συμπληρώνουν οι υπόλοιποι. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο φάνηκε στην πρεμιέρα και μπορεί και καλύτερα. Η Νέα Ζηλανδία είναι μαχητική ομάδα πραγματικοί πολεμιστές αλλά μονοδιάστατη καθώς παίζει μόνο με τρίποντο και ότι βγει. Όταν της βγουν τα σουτ όλα καλά αν όχι έρχεται η καταστροφή. Της αρέσει ο γρήγορος ρυθμός και αυτό θα προσπαθήσει να κόψει το Μαυροβούνιο. Πιστεύω θα γίνουν μεγάλες μάχες στο παρκέ και εκτιμώ πως το Μαυροβούνιο μπορεί να κερδίσει λόγω ποιότητας των δύο ψηλών του. Άσος.

Επόμενο παιχνίδι είναι το Λιθουανία-Καναδάς. Ματσάρα στον πιο δύσκολο όμιλο του παγκοσμίου κυπέλλου με τους Λιθουανούς να προέρχονται από νίκη-περίπατο με την αδύναμη Σενεγάλη και τους Καναδούς να γνωρίζουν την ήττα από την Αυστραλία σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές διακυμάνσεις καθώς στην αρχή έχανε με μεγάλη διαφορά στην 3η περίοδο το γύρισε αλλά τελικά δεν άντεξε στην ανωτερότητα των «καγκουρό». Η Λιθουανία είναι αρκετά φορμαρισμένη από τα παιχνίδια προετοιμασίας ακόμα θέλοντας να φτάσει ψηλά. Δεν έχει το ταλέντο και την ποιότητα προηγούμενων ετών, αλλά είναι συμπαγής ομάδα με καλή χημεία και όλοι στη χώρα ζουν για το μπάσκετ. Ο Καναδάς είναι επιθετική ομάδα αλλά τους λείπουν πολλοί καλοί παίκτες και προσπαθεί να είναι ανταγωνιστικός. Είναι πονηρή ομάδα (ακόμα και με τις απουσίες) και αν την υποτιμήσεις θα το πληρώσεις. Θεωρώ καλύτερο σημείο το OVER 164 συνολικών πόντων γιατί και οι δύο ομάδες έχουν πλούσιο επιθετικό ταλέντο και σκοράρουν πολύ.

Βραζιλία-Ελλάδα το επόμενο παιχνίδι με τον νικητή να περνάει στην επόμενη φάση καθώς και οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη έως τώρα. Η Βραζιλία έχει το μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας στην διοργάνωση και αυτό γιατί έχει στο ρόστερ της παίκτες έμπειρους μεν αλλά αρκετά μεγάλους και αυτό θα προβληματίζει για την συνέχεια. Ομάδα όχι τόσο καλή όσο τα προηγούμενα χρόνια καθώς έχει τρέλα στο παιχνίδι της, παίζει πολύ γρήγορα αλλά δεν έχει πλάνο. Κέρδισε την Νέα Ζηλανδία με πολλά τρίποντα και με ανατροπή. Η Ελλάδα μετέτρεψε σε περίπατο την αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο καθώς αμυντικά είχε πολύ καλή λειτουργία και δεν χρειάστηκε να ανεβάσει στροφές και το κυριότερο ο κόουτς Σκουρτόπουλος σωστά ξεκούρασε παίκτες κλειδιά για την συνέχεια που σίγουρα θα είναι πιο δύσκολη. Η Ελλάδα έχει ταλέντο, έχει βάθος απλά αν είναι και εύστοχη από την περιφέρεια τότε κερδίζει τους πάντες. Σκοράρει πολύ και αυτό θα ποντάρουμε καθώς πάντα μας πληρώνει. Το OVER 83 συνολικών πόντων της Ελλάδας μου αρέσει και το κρατάμε.

 

Οι σημερινές μου προτάσεις είναι

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Μαυροβούνιο -3.5

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ: OVER 164.5 συνολικούς πόντους

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ: OVER 83.5 συνολικούς πόντους η ΕΛΛΑΔΑ

 

Η πρόταση για ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ είναι

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: OVER 150.5 συνολικούς πόντους

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ: Ελλάδα -7.5

 

Από τα ειδικά ομάδων έχω ξεχωρίσει το

OVER 9.5 συνολικά εύστοχα τρίποντα η Αυστραλία στο παιχνίδι ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ

 

ΥΓ. “ Να θεωρείς μεγάλη μόρφωση εκείνη που θα σου δώσει την ικανότητα να υποφέρεις την αμορφωσιά ” ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

 

ALEX