«Πόλεμος» μεταξύ προπονητή και πρωτοκλασάτου παίκτη της ομάδας!

Ο Ιnsider έμαθε ότι σε ομάδα ο προπονητής είναι στα «μαχαίρια» με παίκτη (και μάλιστα από τους πρωτοκλασάτους και ηγέτες στην επίθεση) και το «μπαμ» ίσως να μην αποφευχθεί
«Πόλεμος» μεταξύ προπονητή και πρωτοκλασάτου παίκτη της ομάδας!

Εδώ είναι που κολλάει εκείνη η επική ατάκα που είχε πει ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος σε μια από τις ταινίες διαμάντια του παλιού και μυθικού ελληνικού κινηματογράφου. Ο λόγος για εκείνο το περίφημο: «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα». Τα λόγια αυτά πάνε γάντι σε ομάδα στην οποία όχι απλά δεν υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα, ανάμεσα στον προπονητή και παίκτη ηγέτη της ομάδας στην επίθεση, αλλά η ατμόσφαιρα είναι τόσο ηλεκτρισμένη, που μυρίζει μπαρούτι.

Ο Insider έμαθε ολο το παρασκήνιο και αποκαλύπτει ότι οι δυο τους είναι στα «μαχαίρια» και ο πόλεμος μεταξύ τους μαίνεται.

Ο προπονητής δεν τον θέλει. Ο παίκτης πάλι δεν θέλει τον προπονητή. Όχι, δεν ξύπνησαν ξαφνικά ένα πρωί και αποφάσισαν να φαγωθούν σαν τα κοκόρια.

Η κολόνια αυτή κρατάει από παλιά.

Το θέμα δεν είναι αυτό, όμως. Το θέμα είναι ότι έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια και το «μπαμ» ίσως να μην αποφευχθεί, διότι ο παίκτης δείχνει αποφασισμένος να τα βροντήξει κάτω και να φύγει!

Ο προπονητής πάλι δεν θα τα βάψει και μαύρα αν γίνει αυτό. Δεν θα χολοσκάσει αν ο παίκτης κάνει πράξη την απειλή του και αποχωρήσει από την ομάδα. Κάθε άλλο. Σαμπάνιες θα ανοίξει.

Το ζήτημα είναι όμως, ότι πιθανή αποχώρηση του παίκτη θα κοστίσει ακριβά στην ομάδα, καθώς είπαμε και στην αρχή ότι ο συγκεκριμένος μπασκετμπολίστας είναι ένας από τους ηγέτες και ένα από τα πρώτα βιολιά στην επίθεση.

Το τι θα γίνει στο τέλος κι αν οι δυο τους θα αποφασίσουν να βάλουν νερό στο κρασί τους και να ανεχτούν ο ένας τον άλλο, ως το τέλος της σεζόν, δεν το ξέρουμε. Αυτό θα φανεί στην πορεία. Για την ώρα, πάντως, το χάσμα δείχνει αγεφύρωτο αν και όλοι κάνουν προσπάθειες να υπάρξει… εκεχειρία, έτσι ώστε να βγει η σεζόν.

 

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο