«Σπόντες» από τον Εθνικό! (pic)

Ο σύλλογος του Εθνικού Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία φαίνεται να αφήνει «αιχμές» για κάποιους εξωαγωνιστικούς παράγοντες με αφορμή τις υποψηφιότητες στις εκλογές του ερασιτέχνη Εθνικού.
«Σπόντες» από τον Εθνικό! (pic)

Τα "πάνω-κάτω" ήρθαν με την ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο του Εθνικού Πειραιά. Η ανακοίνωση αυτή δεν αναφέρεται φυσικά στον αγωνιστικό τομέα της ομάδας, καθώς ο σχεδιασμός του ρόστερ του Εθνικού για τη νέα χρονιά που θα αγωνίζεται και πάλι στη Β' Εθνική βρίσκεται κοντά στο τέλος του.

Ωστόσο, κάποια θέματα που ταλανίζουν τον ιστορικό αυτό σύλλογο, είναι τα εξωαγωνιστικά και ό,τι αφορά τη διοίκηση του σωματείου. Η Διοικούσα Επιτροπή ξεκαθάρισε τη θέση της, εφόσον μέλλει να γίνουν και οι εκλογές του Ερασιτέχνη Εθνικού σε λίγο καιρό.

Δείτε την ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά:

“Η Επιτροπή μπάσκετ, με αφορμή την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ στις 13/07/2020 και ειδικά για το τμήμα μπάσκετ, ανακοινώνει ότι:

Όποιος επιθυμεί να αναλάβει την ομάδα μπάσκετ, μπορεί να μας το πει από τώρα και όχι να ενεργεί εν αγνοία μας.
Εδώ είμαστε.

Παρότι η ομάδα είναι έτοιμη από τώρα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο σε όλα τα επίπεδα, εμείς αν και εφόσον ο κόσμος του Εθνικού και οι οργανωμένοι οπαδοί μας, επιθυμούν την αποχώρησή μας, είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε στην άκρη. Τότε και μόνο τότε η παραίτησή μας θα κατατεθεί στην ερασιτέχνη Εθνικό.

Αλλωστε έχουμε αποδείξει εδώ και χρόνια ότι πρώτα είμαστε οπαδοί και κομμάτι των οργανωμένων και μετά διοίκηση”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο