Άρης: Προπόνηση μετ' εμποδίων

Γεμάτο ήταν και σήμερα (19/2) το απουσιολόγιο του Σάββα Καμπερίδη στην προπόνηση του Άρη, καθώς απόντες ήταν 6 παίκτες της ομάδας για διάφορους λόγους
Άρης: Προπόνηση μετ' εμποδίων

Φουλ ήταν και σήμερα (19/2) το απουσιολόγιο του Σάββα Καμπερίδη στην προπόνηση του Άρη. Η προπόνηση έγινε μετ' εμποδίων, ξαθώς η ομάδα γυμνάστηκε... μισή. Απόντες ήταν 6 παίκτες της ομάδας για διάφορους λόγους.

Ο Δημήτρης Φλιώνης παραμένει νοκ άουτ και συνεχίζει τις θεραπείες, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον δεξιό αστράγαλο. Στα πιτς είναι και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον καρπό του δεξιού του χεριού και κάνει κι αυτός ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες. "Εκτός" είναι και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, που ταλαιπωρείται απο ένα διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Milan Milosevic έχουν ενσωματωθεί στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας και της Βοσνίας αντίστοιχα ενόψει των προκριματικών του Eurobasket 2021.

Μέσα σε όλα, υπάρχει και ο Ken Brown, οποίος έγινε καπνός και πήγε στις ΗΠΑ και είναι αδικαιολογήτως απών.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

Γεμάτο ήταν και σήμερα (19/02) το απουσιολόγιο του Σάββα Καμπερίδης, καθώς αρκετοί παίκτες δεν συμμετείχαν στην προπόνηση.

Ο Δημήτρης Φλιώνης συνεχίζει τις θεραπείες, λόγω των ενοχλήσεων στο δεξιό αστράγαλο. Ατομικό πρόγραμμα, σε συνδυασμό με θεραπείες ακολουθεί ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον καρπό του δεξιού του χεριού. Μόνος του προπονείται και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, εξαιτίας του διαστρέμματος, που έχει υποστεί στη δεξιά ποδοκνημική.

Απόντες είναι και οι διεθνείς Λευτέρης Μποχωρίδης και Milan Milosevic.

Ο Ken Brown ήταν αδικαιολογήτως απών.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (20/02) με μια προπόνηση.

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο