Άρης: Πρόστιμο στον Brown για την κοπάνα

Ο Άρης τιμώρησε με πρόστιμο τον Ken Brown για την κοπάνα που είχε κάνει, ενώ ο Αμερικανός επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις
Άρης: Πρόστιμο στον Brown για την κοπάνα

Ο Ken Brown θα πληρώσει τελικά με πρόστιμο την κοπάνα που είχε κάνει στις 15/2 μια μέρα πριν το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.Η δοίκηση του Άρη αποφάσισε τελικά να κάνει τον παίκτη να πονέσει στην τσέπη και έτσι του έριξε χρηματικό πρόστιμο.

Ο Αμερικανός είχε γίνει ξαφνικά καπνός. Στην επιφάνεια είχαν βγει τότε κάποια σενάρια, που ανέφεραν ότι ο παίκτης ήταν απλήρωτος και γι' αυτό αποφάσισε να εξαφανιστεί. Οι κίτρινοι ξεκαθάρισαν όμως, ότι ο παίκτης είχε πληρωθεί και ανέφεραν ότι τους ενημέρωσε ότι έπρεπε να πάει στις ΗΠΑ, καθώς είχε ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

Ο Brown δεν περίμενε να πάρει άδεια από τον σύλλογο. Έτσι έφυγε για την Αμερική, αφήνοντας σύξυλη την ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην "Nick Galis Hall". Ο παίκτης ενημέρωσε ότι γυρνούσε σε μερικές μέρες πίσω. Γύρισε τελικά στην Θεσσαλονίκη στις 20/2, έστω και με καθυστέρηση.

Ο Άρης τον είχε από τότε στο "ψυγείο". Τελικά αποφασίστηκε η τιμωρία του να ειναι πρόστιμο.

Έτσι το θέμα θεωρείται λήξαν για τους Θεσσαλονικείς. Ο παίκτης εντάχθηκε έτσι στις προπονήσεις και είναι κανονικά πλέον στην διάθεση του Σάββα Καμπερίδη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο