Έτοιμο το 6ο Ntougias Basketball Camp (vid)

Σε μία ακόμα πρωτοποριακή κίνηση προχωρά η Ακαδημία Ντούγιας του νεαρού προπονητή Νίκος Ντούγιας, μέσω του 6ου Ntougias Basketball Camp και το basketblog.gr προσφέρει δώρο μία υποτροφία.
Έτοιμο το 6ο Ntougias Basketball Camp (vid)

Η Ακαδημία Μπάσκετ του Νίκου Ντούγια αποτελεί μία από τις κορυφαίες ακαδημίες του αθλήματος στην Ήπειρο και συγκεκριμένα τα Ιωάννινα. Ο άλλοτε αθλητής και νυν προπονητής για πέντε διαδοχικά χρόνια πραγματοποιεί διάφορες εκδηλώσεις και κινήσεις προς όφελος των παιδιών και για το σκοπό αυτό έχει οργανώσει το 6ο Ntougias Basketball Camp, στο οποίο θα συμμετέχουν προπονητές και skills trainers από το μαγικό κόσμο του NBA.

Στο Πασχαλινό NBA Camp που θα διεξαχθεί από τις 23 έως και τις 25 Απριλίου στα Ιωάννινα, ένας εκ των κορυφαίων skill trainer του NBA και scout σε κολλεγιακό επίπεδο, ο Τζον Λάτιμορ, αναμένεται να βρεθεί στην Ήπειρο, προκειμένου να διδάξει στα παιδιά τεχνικές του μπάσκετ που χρησιμοποιούνται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Συγκεκριμένα τα παιδιά θα κληθούν να βελτιωθούν τεχνικά μέσα από ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει ασκήσεις για shooting, dribble clinic, footwork, defense και rebounding, ενώ όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα λάβουν στο τέλος ατομική αξιολόγηση.

Το basketblog.gr και η ακαδημία μπάσκετ Νίκος Ντούγιας προσφέρουν δώρο μία υποτροφία, με τον τυχερό να αναδεικνύεται μετά από κλήρωση. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω του mail info@basketblog.gr.

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο