Ίκαροι Τρικάλων: Κέρδισαν 91-63 την Αναγέννηση Καρδίτσας σε ένα «ξεχωριστό» φιλικό (pics)

Οι Ίκαροι Τρικάλων επιβλήθηκαν με 91-63 της Αναγέννησης Καρδίτσας σε ένα φιλικό με ξεχωριστή και κοινωνική σημασία
Ίκαροι Τρικάλων: Κέρδισαν 91-63 την Αναγέννηση Καρδίτσας σε ένα «ξεχωριστό» φιλικό  (pics)

Οι Ίκαροι Τρικάλων (έπαιζαν και πάλι χωρίς τους τρεις σέντερ τους Νταλό, Κατσίμπα, Μπαρμπαρούση) επιβλήθηκαν με 91-63 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο κλειστό της Μπάρας σε ένα φιλικό που είχε τεράστια σημασία όχι τόσο αγωνιστική, όσο κοινωνική.

Η ομάδα των Τρικάλων έδειξε στο ματς αυτό το κοινωνικό της πρόσωπο και τις ευαισθησίες της.

Πριν το παιχνίδι είχε ζητήσει από τον κόσμο της να πάει στο γήπεδο (όχι φυσικά για να δει το ματς, καθώς αυτό δεν το επιτρέπουν τα υγειονομικά μέτρα για τον κορονοϊό) και να δώσει είδη πρώτης ανάγκης για να διατεθούν για τις ανάγκες των ανθρώπων που επλήγησαν στην Καρδίτσα από την πρόσφατη θεομηνία του «Ιανού». Και ο κόσμος φυσικά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας σήμερα.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Ικάρων Τρικάλων:

Ένα ιδιαίτερο φιλικό παιχνίδι έδωσαν οι Ίκαροι Τρικάλων που στο Κλειστό της Μπάρας υποδέχτηκαν την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Για την ιστορία να αναφερθεί πως οι παίκτες του Κώστα Σδράκα επικράτησαν με 91-63 (22-15, 43-33, 65-51, 91-63) παίζοντας ξανά χωρίς τους τρεις σέντερ. Ο σκοπός της αναμέτρησης ήταν ξεχωριστός.
Η τρικαλινή ομάδα, για μια ακόμη φορά έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο καθώς συγκέντρωσε αρκετά είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και παρέδωσε στην αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας για να καταλήξουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του γειτονικού Δήμου.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΩΝ ΙΚΑΡΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο