Ίκαροι Τρικάλων: Πληρωμές πριν από τα Χριστούγεννα! (pic)

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού, οι Ίκαροι Τρικάλων αποτελούν ένα σωματείο που ξεχωρίζει και προχώρησε σε πληρωμές εν όψει των Χριστουγέννων.
Ίκαροι Τρικάλων: Πληρωμές πριν από τα Χριστούγεννα! (pic)

Η πανδημία του κορονοϊού εκτός από αγωνιστική αδράνεια έχει προκαλέσει και μεγάλες οικονομικές "ζημιές" σε αρκετά σωματεία. Ωστόσο κάποιοι σύλλογοι φροντίζουν για τα μέλη της ομάδας.

Ένας από αυτούς είναι και οι Ίκαροι Τρικάλων. Το σωματείο από τα Τρίκαλα, το οποίο είναι και "νεοφώτιστο" στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Ανδρών φέτος, ενημέρωσε πως παρά την δύσκολη κατάσταση της πανδημίαςστέκεται δίπλα στα μέλη της ομάδας και προχώρησε σε πληρωμές λίγο πριν έρθουν οι ημέρες των Χριστουγέννων.

Δείτε την ανακοίνωση των Ικάρων Τρικάλων:

«Η διοίκηση των Ικάρων Τρικάλων, σεβόμενη τον κόπο των ανθρώπων που τρέχουν καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, προχώρησε σε πληρωμές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων όλων των μελών του σταφ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες σειρά θα πάρουν οι αθλητές έτσι ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να περιμένουμε την αρχή της αθλητικής δραστηριότητας με την βεβαιότητα πως με την επανεκκίνηση οι Ίκαροι θα βρουν τον δρόμο που θα τους οδηγήσει στις επιτυχίες.Η διοίκηση των Ικάρων Τρικάλων, σεβόμενη τον κόπο των ανθρώπων που τρέχουν καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, προχώρησε σε πληρωμές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων όλων των μελών του σταφ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες σειρά θα πάρουν οι αθλητές έτσι ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να περιμένουμε την αρχή της αθλητικής δραστηριότητας με την βεβαιότητα πως με την επανεκκίνηση οι Ίκαροι θα βρουν τον δρόμο που θα τους οδηγήσει στις επιτυχίες».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

Η διοίκηση των Ικάρων Τρικάλων, σεβόμενη τον κόπο των ανθρώπων που τρέχουν καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία της...

Δημοσιεύτηκε από IKAROI B.C TRIKALA στις Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο