Ίκαροι Τρικάλων: Στο πλευρό όσων επλήγησαν από την θεομηνία στην Καρδίτσα

Οι Ίκαροι Τρικάλων έδειξαν και πάλι το κοινωνικό τους πρόσωπο και τις ευαισθησίες τους και αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό όσων επλήγησαν στην Καρδίτσα από την θεομηνία με έναν ξεχωριστό τρόπο
Ίκαροι Τρικάλων: Στο πλευρό όσων επλήγησαν από την θεομηνία στην Καρδίτσα

Οι Ίκαροι Τρικάλων έδειξαν και πάλι το κοινωνικό τους πρόσωπο και τις ευαισθησίες τους. Ο σύλλογος αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό όσων επλήγησαν στην Καρδίτσα από την θεομηνία του «Ιανού» με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Την Κυριακή 27/9 οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται στις 17:00 στο Κλειστό της Μπάρας την Αναγέννηση Καρδίτσας σε φιλικό παιχνίδι.

Η ομάδα ζήτησε από τον κόσμο των Τρικάλων να πάει έξω από το γήπεδο (στην πίσω είσοδο) και να δώσει είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα - ρούχα) στους ανθρώπους τολυ συλλόγου που θα είναι εκεί.

Αυτοί θα τα παραδώσουν με τη σειρά τους στην αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας για να τα προωθήσει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Ικάρων Τρικάλων:

Μια ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία οργανώνουν οι Ίκαροι Τρικάλων για να στηρίξουν την περιοχή της Καρδίτσας που πλήρωσε βαρύτατο τίμημα από την καταστροφική πορεία του κυκλώνα Ιανού.

Την Κυριακή οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται στις 17.00 στο Κλειστό της Μπάρας την Αναγέννηση Καρδίτσας σε φιλικό προετοιμασίας. Στην πίσω είσοδο του Κλειστού θα υπάρχουν άτομα των Ικάρων τα οποία και θα παραλαμβάνουν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα - ρούχα) που θα προσφέρουν οι Τρικαλινοί.

Τα προϊόντα θα παραδοθούν στην αποστολή της Αναγέννησης για να τα προωθήσει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΩΝ ΙΚΑΡΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο