Αγγελόπουλος: «Θα προβληθεί παγκοσμίως η χώρας μας» (pics+vid)

Ο Μάκης Αγγελόπουλος πήγε στο ΟΑΚΑ, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Γιωργο Πατούλη, κήρυξε την έναρξη των εργασιών για το Final-8 του Basketball Champions League με πρώτο βήμα τα τεστ για τον Covid-19 και τόνισε ότι η διοργάνωση θα διαφημίσει παγκοσμίως την Ελλάδα
Αγγελόπουλος: «Θα προβληθεί παγκοσμίως η χώρας μας» (pics+vid)

Έπιασαν δουλειά ΑΕΚ και Πολιτεία για το Final-8 του του Basketball Champions League, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ (30/9-4/10).

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος πήγε στο ΟΑΚΑ, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Γιωργο Πατούλη, κήρυξε την έναρξη των εργασιών για το Final-8 του Basketball Champions League με πρώτο βήμα τα τεστ που έκαναν όλοι για τον Covid-19 και τόνισε ότι η διοργάνωση θα διαφημίσει παγκοσμίως την Ελλάδα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος έκανε κι αυτός τεστ για τον κορονοϊό ανέφερε: «Σήμερα κηρύσσουμε την έναρξη των εργασιών για το Final-8 της FIBA, που θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα. Είναι η δράση μέσα από την οποία ξεκινούν τα τεστ για όλους τους εργαζόμενους και όλους τους εμπλεκόμενους στην πρώτη διεθνή διοργάνωση που γίνεται παγκοσμίως μετά τον Φεβρουάριο.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό, η προβολή της χώρας μας θα είναι τεράστια. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια γι’ αυτό το γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη δράση της Περιφέρειας όσον αφορά τον Covid-19 στο τελευταίο διάστημα. Έγιναν 500 τεστ σε μια ημέρα. Είναι σημαντικό που βάζει πλάτη και στηρίζει μια δράση και ένα γεγονός που θα προβάλει τη χώρα μας παγκοσμίως».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, τόνισε: «Είναι μια προσπάθεια που σχετίζεται με την Ελλάδα, που σχετίζεται με την Περιφέρεια Αττικής, με τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αγγελόπουλο, που κάνει αυτό που πρέπει με επιμέλεια για να έχουμε άθληση και επιτυχία και δημόσια υγεία. Η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είναι κοντά σε αυτή τη διαδικασία. Ψυχολόγοι και άλλοι γιατροί θα συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια».

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ

 

 ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο