ΑΕΚ: Αιμοδοσία παρουσία Μάκη Αγγελόπουλου και Γιώργου Πατούλη (pics)

Η ΑΕΚ έδειξε για άλλη μια φορά τις κοινωνικές της ευαισθησίες στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η ομάδα στο ΟΑΚΑ, παρουσία του προέδρου της «Ένωσης», Μάκη Αγγελόπουλου και του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη
ΑΕΚ: Αιμοδοσία παρουσία Μάκη Αγγελόπουλου και Γιώργου Πατούλη (pics)

Η ΑΕΚ έδειξε για άλλη μια φορά τις κοινωνικές της ευαισθησίες και έδειξε ότι σκέφτεται πάντα τον πλησίον και θέλει να στέκεται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη με κάθε τρόπο. Η ομάδα διοργάνωσε σήμερα (1/12) Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΟΑΚΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών) και τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ).

Η αιμοδοσία έγινε παρουσία του προέδρου της «Ένωσης», Μάκη Αγγελόπουλου και του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Το παρόν φυσικά έδωσε σύσσωμη η ομάδα της ΑΕΚ με πρώτους τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Το αίμα θα διατεθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ BC, κ. Μάκη Αγγελόπουλου και του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα (01/12) η Εθελοντική Αιμοδοσία της ΑΕΚ BC, σε προπονητήριο του Κλειστού του ΟΑΚΑ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών) και τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ).

Το αίμα θα διατεθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

 

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

 

 ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ AEK

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο