ΑΕΚ: Διευθυντής Εγκατάστασης στο νέο «κιτρινόμαυρο» σπίτι ο Γιώργος Πραχαλιάς

Ο Γιώργος Πραχαλιάς το νέο μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, καθώς αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθυντή Εγκατάστασης (venue manager) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων
ΑΕΚ: Διευθυντής Εγκατάστασης στο νέο «κιτρινόμαυρο» σπίτι ο Γιώργος Πραχαλιάς

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ο επικεφαλής του επιχειρησιακού σχεδίου «Φυλή 2021», Γιώργος Πραχαλιάς θα είναι πλέον ο Διευθυντής Εγκατάστασης στο νέο σπίτι των κιτρινόμαυρων.

Ο Πραχαλιάς καθώς αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθυντή Εγκατάστασης (venue manager) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Δομικές αλλαγές επιβάλλει η επικείμενη μετακίνηση της "Βασίλισσας" στο δικό της "σπίτι", στο "Παλάτι" της Κωνσταντινουπόλεως 59, στα Άνω Λιόσια.

Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι Διευθυντής Εγκατάστασης (Venue Manager) αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Πραχαλιάς, ο οποίος πρόκειται να ενισχύσει τη "Βασίλισσα" στη νέα πορεία. Πρόκειται για τον επικεφαλής του Επιχειρησιακού Σχεδίου "Φυλή 2021", στο οποίο εντάχθηκε και το φιλόδοξο εγχείρημα του κ. Μάκη Αγγελόπουλου, ήτοι η δημιουργία της "κιτρινόμαυρης πολιτείας" στην περιοχή.

Βιογραφικό:

Ο Γεώργιος Πραχαλιάς είναι απόστρατος ανώτερος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού.

Είναι διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης (Master of Science) Δημόσιας Πολιτικής και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος δεύτερου Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης στη Γεωπληροφορική από το Εθνικό Μετσόβιο  Πολυτεχνείο, ενώ είναι και υποψήφιος Διδάκτορας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο γνωστικό αντικείμενο της Γεωπολιτικής Πρόγνωσης με Τεχνητή Νοημοσύνη.

Με βάση το επιστημονικό του έργο έχει εκλεγεί σε αρκετά  επιστημονικά σωματεία της χώρας, όπως η Εταιρεία Πελοποννησιακών Σπουδών και το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών, ενώ είναι μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Ιστορικής Δράσης "Στρατηγός Δ. Πλαπούτας". Έχει πραγματοποιήσει σειρά διαλέξεων και ομιλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κείμενα και μελέτες του έχουν δημοσιευτεί στον Τύπο και διάφορα επιστημονικά περιοδικά».

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο