ΑΕΚ: Νέος General Manager ο Γιώργος Χήνας

Η ΑΕΚ προχωράει σε αλλαγές στο διοικητικό και οργανωτικό σχήμα της και στο πλαίσιο αυτό ο νυν Team Manager της ομάδας, Γιώργος Χήνας θα είναι πλέον ο νέος General Manager των «κιτρινόμαυρων»
ΑΕΚ: Νέος General Manager ο Γιώργος Χήνας

Η ΑΕΚ προχωράει σε αλλαγές στο διοικητικό και οργανωτικό σχήμα της. Μια από τις πρώτες αλλαγές που έγιναν και ανακοινώθηκαν σήμερα είχε να κάνει με τον Γιώργο Χήνα. Ο νυν Team Manager της ομάδας, Γιώργος Χήνας θα είναι πλέον ο νέος General Manager των «κιτρινόμαυρων»

Ο Γιώργος Χήνας είναι πολλά χρόνια στην ομάδα, είναι… εργάτης του συλλόγου και έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Ήταν team manager (είχε την θέση αυτή για 9 συνολικά χρόνια) από τα… πέτρινα χρόνια της Β’ Εθνικής. Πλέον θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς θα αναλάβει την σημαντική θέση του General Manager του συλλόγου.

Οι αλλαγές θα συνεχιστούν στην ΑΕΚ και στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και τα επόμενα βήματα της δομικής αναδιάρθρωσης του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Γιώργος Χήνας αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής (General Manager) στο νέο διοικητικό-οργανωτικό σχήμα, έτσι όπως αυτό επιβάλλει η νέα εποχή της «Βασίλισσας».

Ο Γιώργος Χήνας διετέλεσε επί εννέα (9) έτη Τeam Manager της ΑΕΚ, με πολυσχιδή, αδιάλειπτη και ποιοτική προσφορά στην εταιρία και στο σύλλογο, από τα «πέτρινα» έως και την επιστροφή της ΑΕΚ στην απαιτητική κανονικότητα.

To επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν τα επόμενα βήματα της δομικής αναδιάρθρωσης της ΑΕΚ ΒC.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο