ΑΕΚ: Σκληρή διάψευση των σεναρίων για Lypovyy

«Παραμύθια της Χαλιμάς», χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Oleksandr Lypovyy ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ και μάλιστα ο Γιώργος Νικολάου διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση: «Την ΑΕΚ δεν θα την χρησιμοποιεί κανείς»!
ΑΕΚ: Σκληρή διάψευση των σεναρίων για Lypovyy

Η ΑΕΚ πέρασε στην αντεπίθεση και διέψευσε με σκληρό και απόλυτο τρόπο τα σενάρια που ήθελαν την ομάδα να έχει βάλει στο μάτι τον Oleksandr Lypovyy του Προμηθέα.

«Παραμύθια της Χαλιμάς», χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Ολεξάντρ Λίποβι του Προμηθέα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, ο οποίος διαμήνυσε και προς πάσα κατεύθυνση: «Την ΑΕΚ δεν θα την χρησιμοποιεί κανείς»!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Ουκρανός δημοσιογράφος, ο Oleksandr Proshuta έκανε ένα «τιτίβισμα» στο twitter στο οποίο ανέφερε ότι ο Lypovyy μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και είπε ότι η ΑΕΚ θέλει να τον αποκτήσει, αλλά ο ίδιος  θέλει να γνωρίζει τι μπάτζετ θα υπάρχει για την επόμενη σεζόν, πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση.

Ο Proshuta λίγο μετά θυμήθηκε ότι ο Lypovyy έχει συμβόλαιο για 1 ακόμα χρόνο με τον Προμηθέα και το ανέφερε αυτό σε νέο «τιτίβισμά» του, χωρίς πάντως, να διαψεύδει το όλο θέμα.

Η ΑΕΚ δεν θέλησε να περάσει έτσι το όλο θέμα και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση της με ένα σκληρό μήνυμα του, διευθυντή επικοινωνίας του συλλόγου, Γιώργου Νικολάου στο οποία η ομάδα διέψευδε τα πάντα:

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Νικολάου:

«Πλανώνται πλάνην οικτράν» όσοι καλοί συνάδελφοι, συνήθως οι ίδιοι, επιθυμούν να «τσουβαλιάσουν» καταστάσεις ή να προκαλέσουν πρόβλημα στην ΑΕΚ. Το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν. Θα αποτύχουν ξανά. Αν πάλι είναι από κακή πληροφόρηση το διά ταύτα δεν αλλάζει. Να μας ρωτούν. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι. Το ξέρουν.

Δύσκολοι οι καιροί εξαιτίας της καταραμένης πανδημίας, που έπληξε την κοινωνία και τραυμάτισε βαρύτατα το Μπάσκετ, αλλά η ΑΕΚ παραμένει από τις πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις της ΚΑΕ. Αυτό ως απάντηση στα παραμύθια της Χαλιμάς...

Και κάτι άλλο: Η ΚΑΕ έχει τις προτεραιότητές της. Με μεθοδικότητα και πλάνο και όσο βεβαίως το επιτρέπουν οι φουρτουνιασμένες θάλασσες, με τα νερά παγκοσμίως ακόμα αχαρτογράφητα ελέω COVID-19.

Αρκετά με τους δήθεν «στόχους» μας εδώ και καιρό. Αφορμή σημερινά «τιτιβίσματα», που μας εμπλέκουν πάλι σε σενάρια. Την ΑΕΚ δεν θα τη «χρησιμοποιεί» κανείς... Την ΑΕΚ...»!

 

ΤO POST ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

 

ΤΟ POST OLEKSANDR PROSHUTA

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο