ΑΕΚ: Τα ξεχωριστά συγχαρητήρια του Δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρου

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, κ. Γιάννης Βούρος έστειλε τα δικά του ξεχωριστά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, μέσω επιστολής
ΑΕΚ: Τα ξεχωριστά συγχαρητήρια του Δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρου

Η ΑΕΚ είναι η ομάδα της καρδιάς του. Δεν το έκρυψε ποτέ. Πάντα το έλεγε, πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα και παλαιότερα πρωτοστάτησε σε πολλές πρωτοβουλίες και προσπάθειες που είχαν σχέση με την σωτηρία της ποδοσφαιρικής ομάδας, που περνούσε τότε δύσκολες στιγμές. Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, κ. Γιάννης Βούρος έτσι δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την μπασκετική Ενωση.

Ο Δήμαρχος και γνωστόςς ηθοποιός έστειλε τα δικά του ξεχωριστά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κούπα που πήρε η ομάδα στον τελικό με τον Προμηθέα μέσω μιας ξεχωριστής επιστολής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ και η επιστολή του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, κ. Γιάννη Βούρου.

Συγχαρητήρια από Γιάννη Βούρο
Οι συγχαρητήριες επιστολές έχουν την τιμητική τους, όπως είναι φυσικό, στα Γραφεία της «Βασίλισσας», για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος 2020.
Μεταξύ αυτών το «μήνυμα» του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, κ. Γιάννη Βούρου.

Η επιστολή, που εστάλη σήμερα, αναφέρει:

«Κύριοι,

αισθάνομαι την υποχρέωση να συγχαρώ όλους σας, Διοίκηση, προπονητές, τεχνική- υποστηρικτική ομάδα, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και υπαλλήλους για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Το κλαμπ έχει πια επανέλθει σε δρόμους μεγάλων επιτυχιών αντάξιων της ιστορίας και των στόχων του Προέδρου κ. Μάκη Αγγελόπουλου.

Το αθλητικό παρόν και το μέλλον ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ.

Με εκτίμηση

Γιάννης Βούρος

Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο