ΑΕΚ: Atkins στην θέση Slaughter στην Ελλάδα, δεν παίζει ο δεύτερος στο Super Cup

Η ΑΕΚ δήλωσε στον ΕΣΑΚΕ για τις εγχώριες διοργανώσεις τον Darion Atkins και όχι τον Marcus Slaughter και έτσι ο δεύτερος μπορεί να ξεκίνησε προπονήσεις, αλλά δεν μπορεί να παίξει στην Ελλάδα και φυσικά στο Super Cup, ενώ στο ρόστερ δηλώθηκε και ο Tyrese Rice
ΑΕΚ: Atkins στην θέση Slaughter στην Ελλάδα, δεν παίζει ο δεύτερος στο Super Cup

O Marcus Slaughter ξεκίνησε και πάλι προπονήσεις από σήμερα με την ΑΕΚ και έδειξε ότι ξεπέρασε το θέμα που είχε με το γόνατό του, αλλά ο 35χρονος σέντερ θα δει με τα πολιτικά τους αγώνες του Super Cup (23-24/9) και δεν θα ενισχύσει την ομάδα εκεί. Γενικά δεν μπορεί να ενισχύσει την ομάδα στις εγχώριες διοργανώσεις! Η ΑΕΚ έχει δηλώσει στη θέση του Slaughter στους ξένους, το νέο της παίκτη Darion Atkins, όπως φαίνεται καθαρά στο ρόστερ της «Ένωσης» στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ!

Το Super Cup είναι στις διοργανώσεις του ΕΣΑΚΕ. Έτσι οι ομάδες πρέπει να χρησιμοποιούν στην διοργάνωση τους παίκτες που έχουν δηλώσει στον ΕΣΑΚΕ και για την Basket League.

Οπότε ο Marcus Slaughter δεν μπορεί ή καλύτερα δεν έχει το δικαίωμα να παίξει αύριο (23/9) στον ημιτελικό του Super Cup με τον Προμηθέα. Στη θέση του έχει δηλωθεί ο Darion Atikns και άρα ο νέος παίκτης της ΑΕΚ και όχι ο Slaughter θα είναι αύριο στην 12άδα.

Η ΑΕΚ όπως και όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα να έχουν 6 ξένους στις διοργανώσεις του ΕΣΑΚΕ. Η ομάδα δήλωσε στις θέσεις αυτές, όπως φαίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, τους Matt Lojeski, Keith Langford, Jonas Maciulis, Yanick Moreira και Darion Atkins, ενώ στο ρόστερ δηλώθηκε κανονικά για την Ελλάδα και ο Tyrese Rice.

Δείτε ΕΔΩ την λίστα των παικτών της ΑΕΚ στον ΕΣΑΚΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο