Αλλαγές σε παιχνίδια της Γ' Εθνικής!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε και επίσημα κάποιες αλλαγές σε παιχνίδια της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Αλλαγές σε παιχνίδια της Γ' Εθνικής!

Μετά τις αναβολές ορισμένων παιχνιδιών στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, η ΕΟΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα και κάποιες αλλαγές σε ορισμένους αγώνες της ίδιας κατηγορίας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«-Λόγω κωλύματος του γηπέδου, οι εντός έδρας αγώνες του Σωματείου ΑΣΑΑ Ζέφυρος 02 για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, αντί ώρας 17.00, θα διεξάγονται ώρα 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ ΠΕΡΑΙΑΣ εκτός των τριών (3) τελευταίων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος που κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τελούνται ίδια ημέρα και ίδια ώρα.

-Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΟΚ Χαλάνδρι – ΑΕ Καρλοβάσου, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος) της 06/12/2020 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 12.30, στο Κλειστό γυμναστήριο Ν. ΠΕΡΚΙΖΑΣ.

Για τους ίδιους λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου – ΑΕ Καρλοβάσου, για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος) της 22/11/2020 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 12.30, στο Κλειστό γυμναστήριο ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο