Αλλαγή προέδρου στο Παγκράτι

Η αιφνίδια αποχώρηση του Νίκου Μακρόπουλου υποχρέωσε το Παγκράτι να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. τη Δευτέρα (26/10) και να επανατοποθετήσει στη θέση του προέδρου τον Ηλία Δουλαβέρη.
Αλλαγή προέδρου στο Παγκράτι

Στα… κρύα του λουτρού άφησε ο Νίκος Μακρόπουλος το Παγκράτι. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ ενημέρωσε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας το Παγκράτι ότι δεν θα έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει την ομάδα την τρέχουσα σεζόν, δηλώνοντας ταυτόχρονα την παραίτησή του!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Παγκράτι να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. τη Δευτέρα (26/10) και να επανατοποθετήσει στη θέση του προέδρου τον Ηλία Δουλαβέρη, με τους Γρηγόρη Δημακόπουλο και Ηλία Καλφακάκο να καταλαμβάνουν τις θέσεις του πρώτου και του δεύτερου αντιπροέδρου αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση του Παγκρατίου:

«Σε απαρτία συνεδρίασε χθες 26/10 το Δ.Σ του ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ύστερα από την επιστολή του κου Νικόλαου Μακρόπουλου Αντιδημάρχου Δήμου Αθηναίων με την οποία γνωστοποίησε πως παραιτείται από το ΔΣ και την θέση του Προέδρου λόγω αδυναμίας εκπλήρωσης των οικονομικών και λοιπών υποχρεώσεών του προς τον Σύλλογο.

Παρά το απρόσμενο της ενέργειας, το Δ.Σ αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κου Μακρόπουλου.

Την θέση του Προέδρου με ομόφωνη απόφαση αναλαμβάνει εκ νέου ο κος Ηλίας Δουλαβέρης ενώ οι κ.κ Γρηγόρης Δημακόπουλος και Ηλίας Καλφακάκος καταλαμβάνουν τις θέσεις Α’ και Β’ Αντιπροέδρου αντίστοιχα».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο