Αποκαλυπτικός ο GM της Fener για συμβόλαιο του Obradovic και Kalinic, Datome!

Ο General Manager της Fenerbahce, Maurizio Gherardini, ήταν αρκετά αποκαλυπτικός όσον αφορά το συμβόλαιο του Obradovic αλλά και όσα γράφονται για τους Kalinic, Datome.
Αποκαλυπτικός ο GM της Fener για συμβόλαιο του Obradovic και Kalinic, Datome!

Ο General Manager της Fenerbahce, Maurizio Gherardini τόνισε πως ότι προέχει το οικονομικό στάτους της ομάδας αλλά και τι στόχους θα έχει και στη συνέχεια θα ακολουθούν τα συμβόλαια όπως του Zeljko Obradovic.  

«Εάν μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές, όπως είναι ο Obradovic, θα πρέπει να κάνουμε λόγο και για τον χαρακτήρα του, επίσης. Αφού, οι προπονητές όπως ο Obradovic είναι δύσκολοι, αλλά επηρεάζουν σχεδόν τα πάντα. Όσον αφορά το συμβόλαιο του Obradovic και το δικό μου, όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν η ομάδα κάνει γνωστές τις μελλοντικές της βλέψεις», δήλωσε αρχικά στο «Backdoor Podcast» ο Maurizio Gherardini.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός παράγοντας αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Kalinic και Datome: «Όσα γράφονται για Kalinic και Datome είναι ψέματα και φήμες. Δεν υπάρχει πρόσθεση από εκείνους να αποχωρήσουν. Φυσικά και θα ακούσουν και εκείνοι τις προθέσεις της ομάδας για το μέλλον τους. Αυτή την στιγμή, είναι δύσκολο να μιλήσεις για συμβόλαια και μπάτζετ».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο