Αποχαιρέτησε οκτώ παίκτες ο ΑΟΚ Χανίων (pic)

Η άνοδος των Χανίων στη Β' Εθνική συνδυάζεται με μία καινούργια «σελίδα» στο παρόν του συλλόγου, καθώς αποδέσμευσε οκτώ αθλητές του.
Αποχαιρέτησε οκτώ παίκτες ο ΑΟΚ Χανίων (pic)

Τα Χανιά θα κινηθούν με διαφορετικό κορμό τη νέα χρονιά στα "σαλόνια" της Β' Εθνικής, όπου θα βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε αυτήν την κατηγορία. 

Πιο συγκεκριμένα, ο ΑΟΚ Χανίων με επίσημη ανακοίνωσή του αποχαιρέτησε τους εξής αθλητές: Νίκο Βρεττό, Ανδρέα Κουρουμούση, Ανδρέα Μηντζαρίδη, Μιχάλη Παλαιοκρασά, Σίμο Ιωακειμίδη, Παναγιώτη Κατράνα, Μάριο Σκαμνάκη, αλλά και τον Γιάννη Ερηνάκη.

Δείτε την ανακοίνωση του ΑΟΚ Χανίων:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ΑΟΚ Χανιά θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για την προσφορά τους όλους τους αθλητές της ομάδας οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν θα είναι την επόμενη χρονιά μαζί μας.

Συγκεκριμένα τους Νίκο Βρεττό, Ανδρέα Κουρουμούση, Ανδρέα Μηντζαρίδη και Μιχάλη Παλαιοκρασά.
Καθώς επίσης τον Σίμο Ιωακειμίδη που με την πολύτιμη φετινή βοήθειά του αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της επιτυχίας της ομάδας μας, τον Παναγιώτη Κατράνα ο οποίος στα δυο χρόνια που έμεινε κοντά μας  με μεγάλες προσωπικές θυσίες αποδείχτηκε ως μια από τις πολυτιμότερες μονάδες που η ομάδα μας είχε στα χρόνια της ύπαρξης της και στον οποίον οφείλει την απαρχή της εξαιρετικής πορείας της,
τον Μάριο Σκαμνάκη που ήταν και θα συνεχίσει να θεωρείται ως μια από τις “σημαίες” του ΑΟΚ Χανιά, ένας από τους στυλοβάτες του σωματείου στην μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία και δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί μέρος της οικογένειάς μας και τέλος έναν εκ των αρχηγών της ομάδας μας τον σπουδαίο άνθρωπο και Ολυμπιονίκη Γιάννη Ερηνάκη.
Κύριοι, σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας,ο ΑΟΚ Χανιά εύχεται να είστε πάντα υγιείς και επιτυχημένοι σε ότι κάνετε στη ζωή σας».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο