Απόλλωνας Πάτρας: «Οι δηλώσεις του κυρίου Μαρλαφέκα δεν απηχούν τις θέσεις του συλλόγου»

Ο Απόλλωνας Πάτρας και η Απολλωνιάδα φρόντισαν να διαχωρίσουν τη θέση τους από την τοποθέτηση που έκανε ο Κώστας Μαρλαφέκας μέσω των sicoal media.
Απόλλωνας Πάτρας: «Οι δηλώσεις του κυρίου Μαρλαφέκα δεν απηχούν τις θέσεις του συλλόγου»

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα ΠάτραςΚώστας Μαρλαφέκας, εξέφρασε δημόσια (μέσω του λογαριασμού του στο Facebook) την προθεσή του να στηρίξει τον Βαγγέλη Λιόλιο στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ και μερικές ώρες αργότερα ήταν η σειρά του αχαϊκού συλλόγου να διαχωρίσει τη θέση του.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού ο Απόλλωνας Πάτρας και η Απολλωνιάδα, «οι δηλώσεις του κυρίου Κώστα Μαρλαφέκα εκφράζουν προσωπικές του απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν απηχούν τις θέσεις και τις απόψεις των δύο Συλλόγων. Η θέση μας για την στήριξη του όποιου υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ θα προκύψει συντεταγμένα από τις αποφάσεις των Δ.Σ.».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας:

«Με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κυρίου Κώστα Μαρλαφέκα σχετικά με τη στήριξη συγκεκριμένου υποψήφιου για την προεδρία της ΕΟΚ, οι πρόεδροι του Απόλλωνα και της Απολλωνιάδας δηλώνουν τα εξής:

Οι δηλώσεις του κυρίου Κώστα Μαρλαφέκα εκφράζουν προσωπικές του απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν απηχούν τις θέσεις και τις απόψεις των δύο Συλλόγων.

Η θέση μας για την στήριξη του όποιου υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ θα προκύψει συντεταγμένα από τις αποφάσεις των Δ.Σ.

Κριτήρια θα αποτελέσουν τα πεπραγμένα του καθενός, η διαδρομή του στο χώρο, η ιστορική του προσφορά και το ΗΘΟΣ του».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο