Αρβανίτης: «Ο Άρης θα κατέβει κανονικά να παίξει»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη και αντιπρόεδρος της «κίτρινης» ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε ότι η ομάδα θα παίξει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα
Αρβανίτης: «Ο Άρης θα κατέβει κανονικά να παίξει»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη και αντιπρόεδρος της «κίτρινης» ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε ότι η ομάδα θα παίξει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα, παρά τον τεράστιο πρόβλημα που έχει με τα ΒΑΝ της FIBA.

O Αρβανίτης ξεκαθάρισε σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Yellow Radio» ότι η ομάδα θα βρει λύσεις θα ξεπεράσει τον σκόπελο τω ΒΑΝ και θα παίξει στη νέα Basket League.

Αναλυτικά ο Λευτέρης Αρβανίτης είπε μεταξύ άλλων στον ραδιοφωνικό σταθμό «Yellow Radio»:

Για τις επαφές του Άρη με την FIBA για να βρεθεί λύση στο θέμα των ΒΑΝ: «Έχουν γίνει κάποια πράγματα, βγήκαν προς τα έξω όσα μπορούσαν να βγουν. Η ομάδα θα κατέβει να παίξει κανονικά, αρκεί να κάνουμε κάποια βήματα που υποσχεθήκαμε στους ανθρώπους του BAT της FIBA».

Για το αν θα χρειαστεί να βοηθήσει σημαντικά στο οικονομικό στο κομμάτι της λύσης του προβλήματος των ΒΑΝ και ο κόσμος της ομάδας: «Τα βήματα αυτά θα γίνουν με την ρευστότητα που έχουμε από μόνοι μας».

Για τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν: «Έχουμε τελειώσει και νομίζω ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλή χημεία».

Για τα όσα έχουν γίνει στον 1 χρόνο που είναι στον προεδρικό θώκο του Ερασιτέχνη Άρη: «Έχουν γίνει πολλά πράγματα. Έχει γίνει πάρα πολύ δουλειά σε όλα τα επίπεδα και το σημαντικότερο είναι ότι μπορεί ο ερασιτέχνης Άρης να μιλά εκεί που πρέπει να μιλά. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και παλεύουμε κάθε μέρα για να είναι ο Άρης εκεί που πρέπει».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο