Αρης: Τα βρίσκει με Σανικίτζε

Ο πρόεδρος του Αρη, Δημήτρης Γουλιέλμος είχε τετ α τετ στη Θεσσαλονίκη με τον Βίκτορ Σανικίτζε και οι δυο πλευρές δείχνουν να βρήκαν σημεία επαφής για το θέμα των οφειλών της ομάδας προς τον Γεωργιανός τέως παίκτη της
Αρης: Τα βρίσκει με Σανικίτζε

Ο Αρης δείχνει να τα βρίσκει με τον Βίκτορ Σανικίτζε, ο οποίος αποτελεί έναν από τους παλιούς παίκτες της ομάδας, στους οποίους οι κίτρινοι χρωστούσαν λεφτά και είχαν προσφύγει στην FIBA με αποτέλεσμα τα ΒΑΝ να πηγαίνουν και να έρχονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Ο πρόεδρος του Αρη, Δημήτρης Γουλιέλμος είχε τετ α τετ στη Θεσσαλονίκη με τον Βίκτορ Σανικίτζε και οι δυο πλευρές δείχνουν να βρήκαν σημεία επαφής για το θέμα των οφειλών της ομάδας προς τον Γεωργιανός τέως παίκτη της. Ετσι μια αχτίδα φωτός φάνηκε στην άκρη του τούνελ της υπόθεσης αυτής. Βέβαια, ο Αρης έχει ανοιχτά θέματα και με άλλους πρώην κίτρινους και πρέπει να τα λύσει και αυτά για να βγάλει από το λαιμό του τον βρόγχο των ΒΑΝ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρη:

"Ο Δημήτρης Γουλιέλμος, σε συνέχεια επανειλημμένων τηλεφωνικών συνεννοήσεων, συναντήθηκε σήμερα (31/07) στη Θεσσαλονίκη με τον Βίκτορ Σανικίτζε και τον Έλληνα εκπρόσωπό του, με θέμα συζήτησης τη διευθέτηση της οφειλής προς τον πρώην αθλητή, η οποία υπάρχει από τη σεζόν 2016-2017, που ήταν μέλος της ομάδας του ΑΡΗ. Η επαφή των δυο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν και βρέθηκε κοινή γραμμή για τη ρύθμιση της διαφοράς, η οποία εκκρεμεί μεταξύ του Γεωργιανού πρώην παίκτη και της Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ.

Να σημειωθεί ότι ο Σανικίτζε ήρθε στη Θεσσαλονίκη, μετά από πρόσκληση του κ. Γουλιέλμου, αποκλειστικά για να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για την υπόθεση του και αύριο (01/08) επιστρέφει στην πατρίδα του".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο