Αρνητική στα τεστ για τον κορονοϊό η ΝΕΜ! (pics)

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος όπως ανακοίνωσε και επίσημα προχώρησε σε τεστ κορονοϊού, τα οποία όλα βγήκαν αρνητικά για την ανδρική ομάδα, ενώ παράλληλα προγραμμάτισε και ημερομηνία για νέα τεστ.
Αρνητική στα τεστ για τον κορονοϊό η ΝΕΜ! (pics)

Με αίσθημα ευθύνης προς όλους, η ομάδα της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος προχώρησε σε τεστ κορονοϊού για το ανδρικό της τμήμα και όλα βγήκαν αρνητικά.

Ωστόσο, η ΝΕΜ δεν μένει μόνο σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί ήδη την Τετάρτη (30/09) νέο επαναληπτικό τεστ για την προστασία όλων των αθλητών, προπονητών, αλλά και γενικότερα ανθρώπων που βρίσκονται καθημερινά στο γήπεδο.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Νεανική Εστία Μεγαρίδος:

"Αρνητικά όλα τα covid-19 tests της Αντρικής μας ομάδας!
Για άλλη μια φορά δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλο μας, για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε την κοινωνική μας ευαισθησία, για άλλη μια φορά προλαμβάνουμε & όχι αντιδράμε μετά την «ζημιά» & για άλλη μια φορά δεν υπολογίζουμε το οικονομικό κόστος προκειμένου να αισθάνονται ασφάλεια τα παιδιά μας & όλοι όσοι «στέκονται» δίπλα μας.
Απόλυτα εναρμονισμένοι, στο υγειονομικό πρωτόκολλο κ με την συνεχή καθοδήγηση του παθολόγου μας Μάριου Χατζόπουλου προβήκαμε στα covid-19 tests σε ολόκληρη την αντρική ομάδα (παίχτες & staff) στο Νοσοκομείο Γεννηματά υπό την παρουσία του γιατρού μας, τα οποία φυσικά βγήκαν αρνητικά.
Όμως δεν μένουμε εδώ.
Επαναληπτικό τεστ έχει ήδη προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη 30/9 στο Θριάσειο. Δηγματοληπτικά τεστ έχουν διενεργηθεί αρκετά & θα συνεχίσουν να διενεργούνται όποτε μας το ζητούν οι γιατροί μας.
Επίσης ο έτερος παθολόγος μας Δημήτριος Χατζόπουλος δώρησε 2 θερμόμετρα «πιστόλια» με τα οποία θερμομετρούνται όλοι οι αθλητές μας, όλων των Τμημάτων, πριν την έναρξη της προπόνησης, απολυμαίνονται σχεδόν με ευλάβεια χώροι & υλικό επανειλημμένως & καθημερινώς & το κυριότερο όλο το ιατρικό επιτελείο μας (όχι μόνο οι παθολόγοι αλλά & ο ορθοπεδικός μας Μιχάλης Δαγιακίδης) είναι σχεδόν καθημερινά στο γήπεδο & νουθετούν, προλαμβάνουν & καθοδηγούν αθλητές & προπονητές.
Στην ΝΕΜ δεν παίζουμε με την υγεία, όπως δεν παίζουμε με την σοβαρότητα στην εκμάθηση. Ίσως αυτός είναι & ένας από τους λόγους που οδηγεί, κάποιους ελάχιστους, κακοήθεις να βγάζουν «βρωμίτσες»...
Τα προσπερνάμε όλα με καλή διάθεση & την ευχή να είναι όλος ο κόσμος υγιής & να βγούμε όλοι το συντομότερο δυνατόν καθαροί έξω από το τούνελ της πανδημίας.
Μέχρι τότε εμείς αυτό το μπάσκετ θα πρεσβεύουμε...
Above all, the Team!"

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του σωματείου από τα Μέγαρα:

Αρνητικά όλα τα covid-19 tests της Αντρικής μας ομάδας! Για άλλη μια φορά δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλο μας, για...

Δημοσιεύτηκε από Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C. στις Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο