Αρνητικός στα τεστ κορονοϊού ο Μίλωνας, μπαίνει ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων! (pic)

Το σωματέιο του Μίλωνα έκανε γνωστό το γεγονός πως όλα τα μέλη της ανδρικής του ομάδας έπειτα από νέα εξέταση για τον κορονοϊό ήταν αρνητικά και πλέον η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη μπαίνει ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων.
Αρνητικός στα τεστ κορονοϊού ο Μίλωνας, μπαίνει ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων! (pic)

Μετά την εμφάνιση κρούσματος κορονοϊού στην ανδρική του ομάδα, ο σύλλογος του Μίλωνα προχώρησε σε νέα εξέταση για τα μέλη της ομάδας, στην οποία όλοι βγήκαν αρνητικοί στον ιό. 

Ο Μίλωνας ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ χθες (26/09) έκανε τη νέα εξέταση και άπαντες ήταν αρνητικοί στον κορονοϊό. Πλέον η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη μπορεί να επιστρέψει ελεύθερα σε ρυθμούς προπονήσεων και να προετοιμαστεί κατάλληλα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι Νεοσμυρνιώτες έπραξαν ψύχραιμα και με στοχευμένες κινήσεις πάντα με αίσθημα της κοινωνικής και ατομικής ευθύνης για την υγεία όλων και απέδειξαν πως διαθέτουν άμεσα αντανακλαστικά, δείχνοντας παράλληλα την υπευθυνότητά τους σαν σωματείο.

Δείτε την ανακοίνωση του Μίλωνα:

"Έπειτα από την εμφάνιση θετικού κρούσματος στην πρώτη ομάδα και έχοντας ενεργοποιήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, ο Σύλλογος προέβη την Παρασκευή 25.06 σε τεστ σε όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας καθώς και τα εμπλεκόμενα διοικητικά μέλη αλλά και τους ανάλογους εργαζόμενους, όπως είχαμε δεσμευτεί πως θα το πράξουμε.

Μόλις σήμερα μας γνωστοποιήθηκε από το εξειδικευμένο συνεργείο πως άπαντες είναι αρνητικοί σε Covid-19 και η ομάδα μπαίνει πλέον σε ρυθμούς επανέναρξης προπονήσεων, ουσιαστικά από την αρχή καθώς αυτό το μεγάλο χρονικό κενό αποχής από προπονήσεις λειτουργεί κατά της προετοιμασίας της ομάδας μας.

Όμως ο ιστορικός οργανισμός του Μίλωνα, όπως έχει δείξει πολλάκις, ενδιαφέρεται πρωτίστως για την προάσπιση της υγείας όλων, για την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας και της πλήρους διαφάνειας. Για ακόμη μια φορά και λειτουργώντας ως μια από τις εξαιρέσεις ο Μίλωνας απέδειξε πως λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, έχει άμεσα αντανακλαστικά, έμπειρο και υπεύθυνο διοικητικό προσωπικό αλλά και μια ομάδα ανθρώπων που με ήθος και αίσθημα υπευθυνότητας δεν κρύφτηκε αλλά βγήκε μπροστά άμεσα ενημερώνοντας το κοινό για την κατάσταση.

Η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση για τις ενέργειές μας τόσο από τους γονείς, από τα παιδιά των ακαδημιών από τους ανθρώπους του αθλητισμού και δη της μπασκετικής κοινότητας μας γεμίζουν δύναμη να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το άθλημα και συνολικά το κοινωνικό σύνολο με ακόμη περισσότερο πάθος και όραμα".

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου:

Δημοσιεύτηκε από ΑΟΝΣ "Ο Μίλων" στις Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο